Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerinted mi felelős a daganat...

Szerinted mi felelős a daganatokért?

Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 18:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem vadássza le az immunrendszer. H.lyeségeket ne írjunk már könyörgöm
2022. júl. 4. 22:45
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem. Te ne írj hülyeséget. Nézz utána.
2022. júl. 4. 23:29
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Köszi, sejtbiológusként nem én fogok neki állni utánanézni, mert egy hozzá nem értő debil képtelen felcsapni a biosz könyvét :)
2022. júl. 4. 23:50
 14/24 anonim ***** válasza:
31%
Melyikötök mondta hogy nem vadásssza le az immunrendszer, és ki a sejtbiológus? Mert azt pontozom fel.
2022. júl. 5. 00:23
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván, azért írtok ti nettó baromságokat és nem én. De gondolom azt hiszitek a smileyk használata ezt egyenesen arányosan semlegesíti. Butuskák
2022. júl. 5. 07:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide a mikrobiológia meg az élelmiszer? De most komolyan?
2022. júl. 5. 07:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Ráadásul az állítólagos sejtbiológus két profilról nyomja :D itt már tényleg nagy a baj!
2022. júl. 5. 07:55
 18/24 anonim ***** válasza:

2 profillal persze :D most ráírtál privátba egy olyanra, akiről azt hiszed én vagyok és más írt vissza igaz?

Ekkora égést barátom

2022. júl. 5. 08:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem írtam rá senkire, rád meg pláne nem. Egészen biztos, hogy nem tanutál még egy félévet sem sejtbiológiából, csak itt okoskodsz meg lepontozol, meg bábozol a profiljaiddal. Jó szórakozást hozzá a továbbiakban!
2022. júl. 5. 08:50
 20/24 anonim ***** válasza:

“ Egészen biztos, hogy nem tanutál még egy félévet sem sejtbiológiából, csak itt okoskodsz meg lepontozol, meg bábozol a profiljaiddal”

Akkor mégis honnan veszed a marhaságaidat? :) jah hogy a kis fejecskédből pattant ki és most próbálod bemagyarázni, értem. Sajnálom, hogy olyan bugyuta kommentet sikerült írnod, hogy rajtam kívül többen is lepontozták, de ne magadból indulj ki, más nem csinál ezért új accountot, hogy leszavazzon, ez csak nálatok gyogyósoknál szokás

2022. júl. 5. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!