AlmásPite2022 kérdése:
Utcánkban legalább 10 ember lett hirtelen rákos. mindegyiket személyesen ismerem és átlagosan 3x oltottak. Ti tapasztaltatok hasonlót a környezetetekben?
Figyelt kérdés
harmadik oltás utáni esetek2022. júl. 1. 22:38
11/12 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalatom az oltással annyi hogy sose oltottam be magam mégsem volt bajom se nekem sem a családomnak. Tegnap nyöszörgött a szomszéd nő hogy el kapta az omikront nemérti mitől fosta hányta ki a belét és miért volt 40 fok a láza (pedig én 3x is beoltattam magam xD). Az én kérdésem nem volt kamu ismerőseim közül sokan döglődtek és döglődnek is ettől a szartól
2022. júl. 17. 13:11
12/12 anonim válasza:
A 2-es írja jól. Környezeti hatás, víz vagy levegőszennyezés, akkumlátorgyár, stb. A sok mocsokról már nem is beszélve amiket megesznek az emberek. Tartósítószerek, nikotin, vegyszerek. De persze könnyebb az oltásra fogni,amiből gyerekkorodban kaptál kb. 20-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!