130-140-es pulzus stresszhelyzetben mennyire normális?
Figyelt kérdés
Ma volt a forgalmi vizsgám, ami előtt és közben is, szinte egész nap ideges voltam, nagyon izgultam. Hozzáteszem, diákkoromban egy-egy vizsga vagy az érettségik előtt ugyanez volt. A vizsga végül sikeres lett, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy utólag rápillantva az okosorám naplójára, 141 bpm-ig is felszökött az érték egyszer-egyszer, pedig fizikailag semmi intenzívet nem csináltam. Ez normális, vagy ennyire stresszes típus létemre érdemes lenne ilyenkor bevenni egy Frontint, esetleg más ötlet?2022. jún. 27. 18:58
1/10 anonim válasza:
Frontin mellett ne vezess:
"A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre
A szedáció, az emlékezetkiesés, a csökkent koncentrációs képesség, vagy a károsodott izomműködés hátrányosan befolyásolhatja a gépjárművezetéssel, vagy gépek kezeléséhez szükséges képességeket. Kialvatlanság esetén, a csökkent éberség valószínűsége megnövekszik."
2/10 anonim válasza:
Könyörgöm! Ne úgy dobáljátok már a frontint, mint egy c-vitamint...
EGyáltalán honnan van a zsebedben ilyesmi, anélkül, hogy orvos - alapos indokkal - felírta volna...???
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az észrevételeket, de nyugodjunk le picit, főleg ketteskére értem. Miből gondolod, hogy én Frontinnal a zsebemben közlekedek mindenhova? Épp azért tettem fel kérdés formájában, hogy tájékozódjak. A házidokimmal már konzultáltam erről, és ő erőteljes szorongásra anno ezt javasolta, de nyilván én sem szeretnék gyógyszeren élni, ezért jelenleg nem is szedem.
2022. jún. 27. 19:13
4/10 anonim válasza:
Szia , látom te is ahogy én is a pulzusod miatt aggódsz , mostanában nekem is magasabb sokkal , a legkisebb stresszre , volt hogy orvosnál pár napja 120bpm , nem órával hanem ott mérték , az órában már nem annyira bízok , most nemrég zuhanyzás után ülve 110 , 1 órával utána állva 92-100 , most nemrég ment le 75- ig , nyugodtan bevehetsz frontint , egyrészt csökkenti a streszt és ez által nem fog így fölmenni és nem aggódsz annyira - amiatt is följebb mehet. Nem neked mutatott 180-at stb , alacsony is szokott lenni ?
5/10 anonim válasza:
Én évekig vezettem frontinnal , sőt PÁV 1-es vizsgát csináltam 92%-os eredménnyel 2db 0.5mg frontin mellett.
6/10 anonim válasza:
Nyugalmi pulzus (otthon relaxálva a fotelben, semmi stressz, tv, meg rohangálás) 100 felett bajos. A maximális pulzusérték 220 - az életkorod, ha efölé megy, akkor érdemes az orvosoddal konzultálni. Az állandó méricskélés nem normális, hiába van ilyen funkció az okosórákon. Ha rosszul vagy vagy az orvos mondta, akkor mérj.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a visszajelzést! Igen, valóban kezdem elhinni, hogy én spilázom túl a dolgokat. Igazából rosszul nem vagyok, az orvosaim szerint szervi bajom nincs, szóval le kéne szállnom a témáról. Kicsit furcsa ez, mert régen én egyáltalán nem foglalkoztam ilyenekkel, csak kb. fél éve értelmezem vélhetően félre a testem működését. Könnyen lehet, hogy hipochondria, nem tudom.
2022. jún. 27. 22:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!