Mit tudnak csinálni, ha a protonpumpa-gátló hatására jelentősen rosszabbodik a reflux?
Megemelik a dózist? Ha igen, az veszélyes? Állítólag veszélyes gyógyszer (bár sohasem volt mellékhatása nálam, csak nem is használt sohasem, két másik alapbetegségemet mondjuk ronthatja).
Vagy adnak mellé másfajta gyógyszert is, ami szintén a szervezetet kevesebb gyomorsav termelésére kényszeríti, csak másképpen?
Megyek vissza az orvoshoz, csak magánban is várni kell erre 1 hónapot.
Egyébként miért növeli a gyógyszer a csonttörések esélyét? Mit csinál? Rontja a csontsűrűséget? Ezt mi által?
A szénsavasat nem is szeretem. Nem eszem/iszom mentát, mézet, csokoládét, szénsavasat, koffeint (alacsony vérnyomásosként...), paradicsomot, csípőset, a bal oldalamon alszom, egyszerre sohasem eszem sokat.
Amúgy az Emozul óta rosszabb, előtte ennyire tragikus azért nem volt.
Mi az az akármilyen sérv, amit írsz?
Rekeszizomsérv,az okozhatja a refluxot. [link]
De a műtét mindenképpen indokolt mert a nyelőcsőfekély tartós fennállásának nem túl jó a prognózisa.
Fekete hányás vagy széklet nem volz?
Majd kérdezz rá a dokitól mindenképp,bár az tükrözésnél látszik,ha nem szerepel a kórlapon, akkor kizárható csak nekem jutott eszembe.
A venter még nagyon jó gyógyszer,bevonja a gyomrot meg a nyelőcsövet is,de hallottam pletykát hogy már nem gyártyák(nem tudom pontosan) jah meg fontos a kamilla,meg a méz is,ezek is jók fekélyre.A székletet meg mindig figyeld,jobbat nem tudok,de az orvos is max a műtétet tudja ajánlani hacsak nem javult,reménykedünk hogy javult azóta,Jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!