Mennyi ideig tudja visszatartani a vizeletét egy ember?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 16:02
1/9 anonim válasza:
Sok az ismeretlen tényező...
Mennyit ivott?
Mennyit izzadt?
Folyadékot máshogy vesztett-e? (Hányás, fosás)
Mekkora a hólyagja?
2/9 A nagy Levin válasza:
Azon túl, amiket az egyes felsorolt még függ kortól, nemtől, fizikai és egészségügyi állapottól is.
3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy átlagos nő vagy férfi átlagos méretű húgyhólyaggal. És például előző nap ivott utoljára.
2022. jún. 15. 16:18
4/9 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy én átlagos vagyok. Ha télen, jó szeles időben kirándulok, egy délelőtt két háromszor nem tudom megállni. Keveset, de kell. Viszont ha nyáron rohasztó hőségben indulok útnak, ugyanezzel a szervezettel estefelé jut eszembe, hogy tényleg, kéne.
És ez csak egy - bár szélsőséges - példa arra, hogy a körülmények mennyire befolyásolják a dolgokat. El kellene fogadni, hogy nincs ilyen mérőszám, ahány eset, annyi változat.
5/9 A kérdező kommentje:
Természetesen. Egy körülbelüli szám érdekel.
2022. jún. 15. 16:37
6/9 anonim válasza:
Akkor "körülbelül" néhány óra – néhány nap.
7/9 anonim válasza:
Volt már olyan hogy 40 fokban túráztunk 35 km-t.
Megittam 3-4 litet vizet, de még este sem tudtam pisilni. Csak másnap reggel.
Szóval a 24 óra gond nélkül megoldható
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 17. 20:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!