Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire egészséges napi...

Semmixd321 kérdése:

Mennyire egészséges napi ennyi teát inni?

Figyelt kérdés
Napi 6-7 néha 8 bögre teát iszom. Főleg fekete teát,grogos teát meg earl greyt néha gyümölcs teát. Ezeket néha kiskanál mézzel vagy néha kis cukorral iszom. Ez mennyire hizlal vagy mennyire káros ha káros?

2022. jún. 14. 20:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ilyen gyümölcsteát kaptam (én inkább gyógynövényteát iszom, ha teázom, de ezt ajándékba kaptam, ezért elhasználtam): [link]

Ezt is cukor és méz nélkül ittam és nagyon finom így az íze.

"Az illik et úgy értettem hogy amihez passzol."

Számomra egyik teához se passzol a cukor. Mondom, minden csak szokás kérdése. Idd úgy, ahogy akarod. Nekem az a véleményem, hogy maximum mézzel ízesíts csak, fehér cukorral meg egyáltalán ne!

2022. jún. 15. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:

A cukorral nemcsak a hízás a gond, hanem a szervezet terhelése, inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukor rizikófaktor. Ezen felül állítólag mindenféle gyulladásos folyamatokhoz is hozzájárul.

Próbáld nem ízesíteni, úgyis úgy a finom!

Az a baj, hogy az ipar az extra erős ízekhez próbálja szoktatni az embereket. Ez az extrém erős íz meg az extrém sós vagy extrém édes. És ez nem jó.

Refluxosként az jut eszembe, hogy esetleg egészséges gyomrúaknál is okozhat túl sok gyomorsavat.

2022. jún. 16. 12:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Mit mondtam alapból nem rakok cukrot egyikhez sem. Én se szeretem az extrém ersős ízeket,gyümölcs teát ritkán iszok de ha iszok akkor mézzel fogom édesíteni mást nem szoktam.
2022. jún. 16. 14:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!