Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Okosórák közűl a drágábbak...

Okosórák közűl a drágábbak pulzuskövetésre mennyire megbízhatóak ?

Figyelt kérdés

Hallottam sok ellentmondást , van akik szerint sza.t se érnek , van aki dicsérte a huawei gt seriat , de hallottam hogy a mi band jó ár érték arányu.

Meg olvastam ilyet h 200.000 ft és 80- helyett 160-at mért , meg hogy napközbe 30-at , egyáltalán hogy működnek ezek az órák ?

2022. jún. 9. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem csak az ártól függ. A drágább nem feltétlenül jobb. A pulzusmérésre a lejobb a Fitbit Versa 3. Kb. 50.000 Ft. Sokkal jobban mér, mint egy Huawei Watch 3 Pro Elite 189.000 Ft-ért.

Ha a pulzusmérés a cél, körül kell nézni, teszteket olvasni, hogy melyik az, ami ebben jó.

Azt látni kell, hogy ezek nem orvosi műszerek. A pulzus követésre a legjobb a Holter EKG.

2022. jún. 9. 15:53
 2/4 anonim válasza:
Én egy "filléres" Amazfit Neo -t használok (Xiaomi almárka), a pulzust egész jól méri. Időnként előfordul hogy "eltéved" pl. sportolás közben 65 -ö
2022. jún. 9. 15:57
 3/4 anonim válasza:
mutat, de aztán visszatalál a jó értékre. Nagyon hasznos eszköz.
2022. jún. 9. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Pulzuskovetesre eleg pontos, semmi masra nem.

Nekem haziorvos ajanlotta ingadozo vernyomas kiatt az okosorat

2022. jún. 10. 12:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!