Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok, ti cikinek érzitek a...

Lányok, ti cikinek érzitek a kakilást?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem célirányosan a női nemtől, mivel valahogy a lányok számára nagyobb tabu ez a téma, és nehezebben is tudják magukat elengedni ezen a téren mint a férfiak.

2022. máj. 31. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
37 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? 😅
2022. máj. 31. 22:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő annak érzi.
2022. máj. 31. 22:25
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Én semennyire nem érzem cikinwk, bárhol és bármikor elmegyek kakilni ha kell. Nem érdekel ez a társadalmi nyomás vagy elvárás hogy a lányoknak nem szabad. És igen, büdöset kakilok, néha nagyon büdöset.
2022. máj. 31. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

azért mert ez van belénk sulykolva, hogy egy lánytól milyen undorító ha erről beszél vagy csinálja... pedig egy természetes dolog, és a fiúktól sem gusztusosabb..

szerintem bizalmas körben ahol mindenki felszabadult ott bárki beszél róla

jó, biztos vannak olyan prűd emberek akik saját maguk előtt is szégyellik

2022. máj. 31. 22:30
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem érzem annak. IBS-em van, aminek kiváltója elsősorban a szorongás. Régebben még aggódtam amiatt (is) hogy jaj mi lesz ha rámjön a nagydolog, hol tudok elmenni/nem tudok elmenni wc-re, mi lesz ha hasmenésem lesz, hogy fogom bírni stb... Gimis koromban volt hogy kirándulást is kihagytam emiatt. Aztán ezt jó ideje meguntam, elkezdtem foglalkozni a problémával (probiotikumokat szeretek, a gondolkodásmódomat kicsit átformáltam), és most jól érzem magam tünetmentes is vagyok.

Na de a lényeg, hogy leküzdöttem ezt a "nő vagyok és ciki sz*rni" problémát, most már bárhol bármikor el tudok menni intézni a dolgomat, az se érdekel meddig tart, legyen az az egyetemen vagy munkahelyen, vagy az autópálya szélén egy benzinkúton. Nem érdekel, hallatszik-e vagy érződik, aki ezen röhög vagy cikinek érzi, annál vannak gondok. Hogy egy biológiai folyamatot érez kínosnak. Nem csinálok már problémát ebből, mert tapasztaltam, hogyha pluszban még emiatt is szorongok, az nekem lesz károsabb (így is elég gyenge a bélrendszerem, nem rontom még tovább az ilyen pszichés dolgokkal). Meg ugye van az a mondás, hogy mindenki ugyanolyan büdöset sz*rik, ebben mindenki egyenlő.😀

Viszont így célirányosan senkinek nem ecsetelem, hogy mikor mennyit milyen állagút produkálok, és máséra se vagyok kíváncsi. Ha ki kell mennem akkor is csak annyit mondok, megyek a mosdóba és kész.

2022. máj. 31. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
*szeretek helyett szedek
2022. máj. 31. 22:40
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Én nő létemre a kérdést sem értem... Tehát nem érzem cikinek, de nem is értem, miért kéne annak éreznem?
2022. máj. 31. 22:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én cikinek érzem.

Oké,természetes dolog,de barátok előtt sem beszélek ilyenről,pláne nem ecsetelem ha el kell mennem mosdóba,akkor mit csinálok.

2022. máj. 31. 22:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se ecsetelem senkinek soha. De akkor ki előtt kell cikinek érezni?
2022. máj. 31. 23:00
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
Aki szerint ciki, próbálja meg 8-10 napig visszatartani. Na az már ciki lenne.
2022. máj. 31. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!