Mi lehet ez a lábujjamon? Ugye nem gomba?
Nem tudom mióta van a lábamon, soha nem fájt, viszketett.. igazából nem érzem, hogy ott van, csak ha hozzáérek. Kemény, olyan mint a bőrkeményedés.
Mit lehet ezzel csinálni? Nem esztétikus, plusz azt sem tudom mitől van. A nagylábujjam oldalán van.
Szerintem ez egy szemölcs.
Nekem a talpamon volt, de az nagyon fájt mivel ugye ráhelyezkedett a súlyom minden lépésnél. Aztán növekedni is kezdett, és ilyen gyökerei voltak. Ez pontosan úgy néz ki, mint amilyen az volt.
Vannak szemölcstapaszok, van akin segít, nálam nem vált be. Végül a vérehulló fecskefű ecsetelő elmulasztotta.
Na de jó. :)
Ilyen növényünk van, kipróbálom, hogy csináltad?
Fertőző..?
Ez egy kicsike verruca plantaris.
Nekem a harántboltozatomon nőtt egy kb 3 centis példány. Attól csak műtéttel szabadultam meg.
Háziorvossal lehet feliratni még ecsetelőt (nem jut eszembe a neve, ilyen erős, kissé maró hatású folyadék). Én egy másikat azzal kezeltem óvatosan, hogy ne érjen ép bőrfelületre, az nem is fejlődött tovább, szépen kiszáradt.
Én nem pontoztam, elnézést kérek mindenkitől…
A válaszokat pedig köszönöm szépen. A háziorvosom egy kalap sz.rt nem ér, de keresek megoldást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!