Egy 13 éves lánynak jók ezek a méretek?
Figyelt kérdés
168 cm magas
60 kiló
70 cm has
80 cm csípő
80 derék
A kalkulátor szerint AA70 mell
2022. máj. 26. 20:32
1/13 A kérdező kommentje:
Ja, nem 80 cm derék hanem 80 cm mell, bocsánat
2022. máj. 26. 20:32
2/13 anonim válasza:
13 évesen nem gondolkodtam ilyeneken. Ha nem XXS-es ruha kell, vagy XL-es, akkor tökéletes.
3/13 anonim válasza:
Tokmindegy, mert 13 eves. Sportolj kerdezo, ennyi a lenyeg.
4/13 A kérdező kommentje:
,,Tökmindegy, mert 13 éves."
Mire gondolsz?
Ha esetleg erre, egyáltalán nem a pasiknak szeretne tetszeni...
2022. máj. 26. 20:51
5/13 anonim válasza:
Arra, hogy 13 eves, gyerek. Nem vagy kover, innentol kezdve nincs jelentosege a mereteidnek, hiszen naprol napra valtozol, 1-2 ev es maris nem igy fogsz kinezni, szoval nem kell betegesen meregetned magad kerdezo, nyugi :)
A sport az fontos, az legyen, a tobbi nem szamit.
7/13 A kérdező kommentje:
Nos, szólnék neki, hogy egészségesebben étkezzen és többet mozogjon
2022. máj. 26. 22:06
8/13 anonim válasza:
Nem kell neki szólni. Tökéletes ez így egy 13 évesnek. Állítsd már le magadat, te toxikus xar.
9/13 anonim válasza:
Nyilvan o a 13 kislany, csak ha bevallana, torolnek a kerdeset. Kulonben ennyire pontosan az anyja vagy rokona, baratja honnan is tudna a mereteit? Ki az, aki betegesen meregetne egy gyereket a sulyan kivul? Mert oke, hogy egy szulo/barat a sulyt tudja, meg a magassagot, de altalaban ennyi.
10/13 A kérdező kommentje:
Az edzésre az egyenruhájához én mértem le a méreteit, mert ő egyedül nem tudta
2022. máj. 27. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!