Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség: - S nem tudom mit...

Segítség: - S nem tudom mit tegyek, mit érzek, káosz van bennem, megőrülök? : S : S

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy egy eléggé érzékeny és lelkiismeretes embernek tartom magamat.

Elég jó tanuló vagyok, egyik legfontosabb az életemben a tanulás. Általánosban nem voltam az osztálytársaimmal annyira jóban, nem közösítettek ki meg semmi ilyen, csak nem voltam velük úgy...értitek.

Gimiben annyi barátra leltem, az önbizalmam nőtt egy nagyot, és uyganolyan jó tanuló vagyok. Igaz, órákon beszélgetek, amit utólag megbánok,de a jegyeimen nem mutatkozott meg. Most, megint elkezdődött a tanév, és nem tudom mi van velem. Két hétig depressziósan letört voltam. Órákon nemtudok fgyelni, itthon rengeteget tanulok, órán meg elrontottam a dolgozatot, az órai munkát is, pedig nagyon koncentráltam. Órákon nem tudok figyelni, beszélgetek, nevetgélek, itthon ezt utólag nagyon megbánom,de suliba nem tudok ellene tenni semmit....kezdenek a középpontban a barátok lenni, és megőrülök, nem értem mi van velem....nem akarom, hogy elvessszen az előző énem:S nagyon hülyén hangzik,de nembírom, utálom magamat, ez így nemmegy:S

Valaki segítség: (

2010. szept. 18. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Helloszia ^^

Ismerős szituáció, csak én még lentebb süllyedtem. :/

megkérdezhetem hány éves vagy?

2010. szept. 18. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:

16 leszek mindjárt:)

És te találtál már valami megoldást rá?:S vagy sikerült valami?:S mert nekem szó szerint ilyen káosz érzésem van, ami hétről hétre rosszabb

2010. szept. 18. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát én lassan 19 leszek. Kb pont ugyanígy 16 évesen kezdtem el "zülleni". Előtte nagyon jól tanultam én is, meg minden.

Aztán most nyáron - kb 3 év után -, rájöttem, hogy mekkora hülye voltam. :)

Gyakorlatilag két választásod van:

okos leszel és tanulsz a másik hibájából - akár az enyémből -

bölcs leszel, megjárod a szenvedést, és magadtól jössz rá, hogy ez mekkora hülyeség volt :D

azt hiszem.

2010. szept. 18. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Hát az elsőt választanám, csak nem olyan könnyű. mert mikor egyedül vagyok itthon szorgos vagyok, de a suliba mintha nem én lennék. annyiszor elhatároztam, hogy innentől figyelek órán, stb. de nem megy:S

pedig tudom, mint ahogy te is írtad, hogy rá fogok jönni, hogy milyen hülye voltam...ráadásul a tanulás a második legmegbízhatóbb dolog az életemben(a családomon kívül), ami mindig az enyém lesz és kitart mellettem:)

köszönöm:)

2010. szept. 18. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó hogy vannak még értelmes - lányok/fiúk - nem tudom melyik vagy. :D

de tényleg ne hagyd abba a tanulást. :/

2010. szept. 18. 13:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Lány vagyok:) és köszönöm:D

Hát nagy akaraterő kell, de megpróbálok mindent megtenni:DKöszi:)

2010. szept. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!