Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megbántad, hogy beoltattad magad?

Megbántad, hogy beoltattad magad?

Figyelt kérdés
Én nem tettem, nem érintett különösebben a járvány. Nektek megérte?

2022. máj. 22. 11:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
19. Neked biztos kimaradt, de felfüggesztettek ha nem olttattad be magad. Pénz nélkül meg nehéz számlát fizetni.
2022. máj. 23. 23:08
 22/31 anonim ***** válasza:
61%

"felfüggesztettek ha nem olttattad be magad"

A tanároknak is ezt mondták, aztán végül mégsem...

"Pénz nélkül meg nehéz számlát fizetni."

Pénzt keresni nagyon sokféleképpen lehet, nem muszáj olyan munkakörben maradni, ahol előírás, hogy be legyen oltva a dolgozó.

2022. máj. 24. 08:15
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 Felfüggesztették őket, többen is otthagyták az ismerőseim közül.
2022. máj. 24. 09:23
 24/31 anonim ***** válasza:
70%
Aki nem lépett le, az ma is simán taníthat oltatlanul. Vannak ilyen kollégáim.
2022. máj. 24. 13:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ő szerencséjük, amit nem befolyásoltak, hanem így alakult.
2022. máj. 24. 14:03
 26/31 anonim ***** válasza:
49%

Nem bántuk meg ,hogy nem oltattuk be magunkat. 😀 Mindenhova is mentünk pandèmia alatt is ,előtte is és most utána is.😉

Covidon is át estünk oltás nélkül. Köszönjük jól vagyunk. Orvosi segítség nélkül itthon.☺️

Viszont vannak a környezetemben oltottak. Nagyon soknak sajnos olyan problémák jöttek elő ,amik előtte nem voltak. Mindenkinek szinte kivétel nélkül. Ez nem lehet véletlen. Köszönjük ,de továbbra sem kérünk belőle.

2022. máj. 24. 19:49
 27/31 anonim ***** válasza:
58%

Nem bántuk meg, hogy beoltattuk magunkat. 😀 Mindenhova is mentünk pandèmia alatt is, előtte is és most utána is - persze betartva a szabályokat, nem rokkantunk bele.😉

Covidon is át estünk komolyabb gond nélkül. Köszönjük jól vagyunk. Orvosi segítség nélkül itthon.☺️

Viszont vannak a környezetemben oltatlanok - illetve voltak, csak belehaltak a covidba. Akik nem haltak bele, azok közül nagyon soknak sajnos olyan problémák jöttek elő a covidtól, amik előtte nem voltak. Mindenkinek szinte kivétel nélkül. Ez nem lehet véletlen. Köszönjük az oltást!

2022. máj. 25. 08:12
 28/31 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 27es válaszoló. Azért mert nem egyezik a véleményünk , attól még tiszteletben lehet tartani egymás döntését. Ettől marad meg az ember ,embernek 😉 Nyilván te vagy a lepontozó. Én adok neked egy nagy zöld pipát. Ezzel is jelezve ,hogy oltottan ,oltatlanul is embertársam maradtál.

Pacsi

2022. máj. 25. 09:03
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon emberfüggő, és immunrendszer függő. Én 33 évesen kaptam el idén húsvétkor. Az első két nap rossz volt, lázas voltam, utána mintha elvágták volna és csak kapart a torkom meg rossz volt a közérzetem. 3 oltásom van, mindhárom Pfizer. Apám elkapta tőlem 86 évesen, egy oltása sincs, csak köhögött, 1 hét alatt túl voltunk rajta. Tavaly egy barátnőm 63 éves férje belehalt. Igaz neki volt egy súlyos alapbetegsége, de mi sem vagyunk egészségesek, mégis nagyon könnyen túl voltunk rajta, még favipiravirt se kaptunk.
2022. máj. 25. 09:20
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért bántam volna? 2 Astra és 1 Pfizer után semmi bajom pedig már lassan másfél éve hogy megkaptam az első adagom. Be kell látni egyre inkább beigazolódik ahogy telik az idő és nő az oltottak száma hogy nem kellett volna ennyire tartani az oltástoktól.
2022. jún. 2. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!