Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van olyan aki beoltatta...

Van olyan aki beoltatta magát, de megbánta?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen, én 2 X oltattam és szívritmuszavarom lett azóta.
2022. jan. 24. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem okozott semmit, így nincs mit megbánni. A környezetemben (család, barátok, ismerősök, tágabb ismerősök) senkinek nem okozott semmit.
2022. jan. 24. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Eleg sokan. Enis
2022. jan. 24. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Drágáim, tök jó hogy valaki nem bánta meg, de igenis vannak elég sokan akik megbánták. Apósom konkrétan hülye lett a harmadik után, egyik hétről a másikra. Felteszi a gázra a műanyag edényt és alágyújt, a porcelánban akarja megmelegíteni a kávét, meg hasonlók. Soha nem volt ilyen, és nem volt előjele sem. Nem lehet magára hagyni: és nem idős emberről van szó.
2022. jan. 24. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos kevés a nyilvánosság ezeknek a tapasztalatoknak. Enyhülhet a járvány, de egy nagyobb pusztítás követi. A Biblia azt írja, az emberek egy része a félelem miatt hal meg, ami várható a földre. Túlélni csak azok fogják akik Isten útmutatását követik!

1János 2:17."A világ elmúlik és annak kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi megmarad örökké."

2022. jan. 24. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Ha jól értettem februártól már nem lesz érvényes az eddigiekben oltottak oltási igazolványa, hanem csak az újonnan oltottaké lesz érvényes.

Ha ez igaz, akkor már bánom, hogy hagytam magam hülyére venni ezektől a mocskoktól.

2022. jan. 24. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Jaah igy semmi ertelme nemvolt. Plusz miota beoltottak folyton beteg vagyok.. elotte max 5 evenkent megfaztam.
2022. jan. 24. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Pl. aki Szputnyikot kapott, mert bedőlt a kakaduhajú dumájának és most nem tud Ausztriába utazni.
2022. jan. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!