Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Változhatnak a képességeim,...

Változhatnak a képességeim, személyiségem, ha nagyon bevertem a fejem?

Figyelt kérdés
Még nyáron aquaworldben lefejeltem az ugrótoronyt és szétnyílt a fejem. Nagyot koppant, de elvileg agyrászkódásom nem lett. Viszont azóta kezdek változni. A memóriám remek volt, de egyre romlik, a suliban elért eredméynem is vele együtt. Pozitív viszont, hogy sose tudtam rajzolni...pálcika ember, kocka ház, mostanában pedig egész szép műveket adok ki a kezeimből, pedig semmit nem foglalkoztam a rajzolással. A fényképezéssel ugyan ez a helyzet. Ezek lehetnek attól, hogy bevertem a fejem? Vagy csak véletlen egybeesés...?
2010. szept. 18. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A 2 kizárja 1mást. Ahhoz h elkezdj butulni mindennap bekéne verned erősen a fejed. 1 alkalom az nem káros ha nagy ha kicsi. említetted h nem lett agyrászkódás akk meg?
2010. szept. 18. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján 13-16 év között lehetsz.

Nyugi nem a fejed beverésétől van a változás!

Pár év és teljesen átalakulsz agyilag és testileg is, és a gyerekkori emlékeid nagyrészét örökre elfelejted!

2010. szept. 18. 01:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Volt egy eset amikor egy kedves,mások szerint jó munkásember,jó férj volt aki tisztelettel bánt az ember társaival egy baleset következtében pontosan az ellenkezője lett.Agresszív,kötekedő,utálatos ember..De az fején keresztül ment egy vasrúd ami elöl hatolt be,átment az agyán és hátul jött ki..Ha ilyen baleset ér akkor bizony gyökeresen megtud változni az ember..Azért mert beütötted a fejed,és még agyrázkódást sem kaptál,csak a bőr felszakadt,legfeljebb egy seb lehet a fejed búbján..

Egyszerűen arról van szó,hogy az ember mindig változik..Most ilyen vagy.10 év múlva másmilyen leszel,és 20 év múlva is...

2010. szept. 18. 01:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, 14 éves vagyok. :D

Oké, értem a lényeget. (:

2010. szept. 18. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!