Miért eszek ennyit? :O
Már kb egy hete folyton eszem...de így össze vissza mindent..
Ma pl ettem reggel két szendvicset, egy órám volt,hazajöttem, ettem egy nagy tál lecsót szelet kenyérrel, majd kentem magamnak egy zsíros kenyeret... alighogy befejeztem ,megjöttek anyumék, hoztak kakaós csigát, abból is benyomtam egyet... (éreztem az édesség kívánást ezután) s kentem magamnak egy vajas lekváros kenyeret,majd még egyet...
ez nem kamu... :S a többi napomat nem írom le, ez is elég drasztikus... és amúgy eléggé vékony vagyok és a hasam meg már tök zsíros..
terhes nem vok.
Vélemény? :S
De én sosem ettem ennyit:D úgy h például tegnap igy kitaláltam h csinállok óriási melegszendvicset és nem bírtam kivárni és megettem közbe két óriási zsíros kenyeret..
ja meg még az,h konkrét dolgokra vagyok rákattanva.. pl zsíros kenyér, vajas lekváros kenyér....
A menstruációmról meg csak annyit,h az utolsó kettő elég fura volt... megvolt rendesen 5 napig de iszonyat kevés volt.
meg mostanában sokszor felébredek éjjel,meg izzadok éjjel.
ja meg azt vettem észre,hogy ha mondjuk nem eszek egyből mikor kívánom akkor ideges leszek xD
ti hogy vagytok ezzel? :D
előző még mindig!
én is felakartam most kockázni egykis császárszalonnát és megsütni, csak valaki kiette a hűtőből:D hálistennek.... sokszor inkább valami kamu kaját eszek, mert nem akarok elhízni. joghurt búzacsírával meg ilyenek. legalább laktat. nem éri meg zabálni:) önuralom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!