Klíma ellen valami megoldás?mumkahelyváltás helyett inkább valami ötlet, gyógyszer vagy trükk amivel kivédhetném a hideg levegő belélegzését?
Volt egy kollégám, aki rendszeresen azt csinálta (és megtehette, mert protekciós volt), hogy belőtte a klímát, majd szélsebesen elviharzott, s csak 3-4 óra(!) múlva jött vissza, és mivel én dolgoztam alatta (nekem volt ott az asztalom),én pedig nem bírtam (most sem bírom), én persze kikapcsoltam.
Utána meg mikor 3-4 óra múlva visszajött, még neki állt feljebb, hogy miért kapcsoltam ki. Mindez 3 asztallal egy szűk, pici irodában.
Végül home office-ba helyeztettem magam. Azóta nincs gond. Ennek kb.6,5 éve.
A légkondi az nálunk úgy működött, hogy mikor a csúcsfőnöknek vagy a közvetlen alfőnökének eszébe jutott, akkor ki lett pucoltatva (szakemberrel), amikor meg nem, akkor nem.
És nyáron orrvérzésig üzemelt, sokszor éjszakára is bekapcsolva lett hagyva.
A csúcsfőnököt a költség nem érdekelte (vagy ha érdekelte, sose jött be kontrollálni) az alfőnök meg imádta (magáncég) (nyilván más pénzével meg könnyű...)
Csak a kérdező barátunk nem néz erre:-) , a # 4-es hozzászóló is azt kérdezte, hány fok van. Ha a termékek miatt kell, akkor nincs megoldás....
Max. melóhely váltás, ami nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!