Ajánlatok nektek is bevált gyógyszereket? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Alvási problémákra keresek gyógyszert, Googlen már keresgéltem, de kíváncsi lennék olyan gyógyszerekre is, amik nektek beváltak.
Nagyon rosszul alszok. Próbálkoztam a korán fekvéssel is, de hajnali 3 órakor mindig felébredek, aztán utána már semmit sem alszok. Elég régóta tart már, sokféle gyógyszert próbáltam is már, de semmi hatása.
Tudnátok nekem ajánlani?
Köszönöm:)
2022. máj. 17. 21:41
1/5 anonim válasza:
Mit takar a rosszul alvás? Nehezen alszol el, esetleg gyakran megébredsz vagy csupán korán ébredsz fel, de addig viszont jól alszol? Nem mindegy.
2/5 anonim válasza:
Valeriana Night Forte pl nagyon jó.
3/5 anonim válasza:
Sport delután, meló után.. futás vacsi előtt... vagy egy kiadós bicajozás
4/5 A kérdező kommentje:
#1-es, minden éjjel máshogy, de legtöbbször elalszok, aztán ahogy írtam is, hajnali 3 körül felébredek és utána nuku.
2022. máj. 17. 22:04
5/5 anonim válasza:
Az alvászavarnak mindig oka van. Azt kell megtalálni és kezelni. A gyógyszer csak elfedi a tünetet, de az okot nem szünteti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!