A mostani laboromban magasabb a vércukorszint, mint bármikor eddig (5 feletti most). Tovább is küldött az orvos. Mire számítsak?
Több dolog miatt is diétázom (eddig siker nélkül), ezért a vérvétel előtti két napban nagyon odafigyeltem, mit eszem, hogy el ne rontsam több hónap diétázását. Előtte két nappal 14 km-t futottam, egy nappal végiggyalogoltam a napot, nem ettem sokat, nassoltam, de szigorúan diabetikus volt és lassan felszívódó szénhidrátok. Így is kilőtt a cukrom.
Megyek vércukor terheléses vizsgálatra és inzulint is néznek.
Mire számítsak?
Refluxos vagyok, így hogy fogom kibírni a löttyöt, amit adnak?
Ha növekedni kezd a vércukor, akkor az rossz jel, ugye? Akkor is ha MÉG 6 alatti? Gondolom, ezért küldött tovább....
Rengeteget sportolok, vékony vagyok, teát iszom, de azt cukor nélkül, kerülöm a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, keveset nassolok, de ennek fele is "műcukros". Valószínűleg ez a kezdődő IR a korábbi életvitelem hozadéka...
Amúgy mostmár híznom kellene. Hogyan az IR diéta mellett, ha ráadásul húst se ehetek minden nap?
Közel 1 év.
De előtte 15 évig nem volt 5 felett (nem minden évben készült a 15 év alatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!