Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezt az izmot hogy hívják?

Ezt az izmot hogy hívják?

Figyelt kérdés
Bocs nem ez a témakör, nem tudtam hova írni, de nagyjából beleillik a témakörbe, mert izomról kérdezek. Szoval hogy hívják azt az izmot, ami deréktájt van , és "V" alakú?
2010. szept. 17. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:

a hátadon?

[link]

ha erre gondolsz, akkor ez a széles hátizom.

2010. szept. 17. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Olyan magasságban van, mint a nadrágon az öv, és elöl. Képet sajnos nem találok most hirtelen.
2010. szept. 17. 15:19
 3/4 Dr. Dav ***** válasza:
Szerintem a musculus rectus abdominis-re gondolsz.
2010. szept. 17. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez már majdnem jó, de nem tudom lehet hülyeséget írok most, itt egy wikipedia link:

[link]

és ennél van a bepirosított rész az amit Dr. Dav írt ,na de én egész pontosan arra gondolok, ami a pirosított rész legalján piros (legnagyobb összefüggő piros folt)+ az mellett a kis szürke rész. Ha jobban megnézzük olyan mint egy fektetett C betű, vagy egy fektetett íjj. Lehet hülyeséget írok, és lehet ez neme egy izom, hanem izom csoport,de legalább megtudom. Egyébként köszi a válaszokat.

2010. szept. 17. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!