Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "levetette a melleit " című...

"levetette a melleit " című frissen publikált cikk kapcsán lennék kíváncsi arra, hogy ez a közvélemény szerint milyen gondolatokat ébreszt?

Figyelt kérdés
Link: [link]

#celeb, stb
2022. máj. 9. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem találkoztam még közvéleménnyel.

És azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatban vagyok, nem erről szoktunk beszélgetni.

Ha aláírásgyűktésbe kezdesz, hogy tiltsák be a dihidrogén-oxidot, sokan helyeslően fogják aláírni.

Olyan mértékben ostobák az emberek, és annyira intoleránsak, higy nincs erre szó.

A cikkben többé-kevésbé ismert emberről van szó. Gondolom, van aki szükséges és helyes döntésnek ítéli meg. Mások meg csak a plasztikázásig jut el az értelmi képtelensége alapján. Hogy egy celeb kv. átszabadta magát.

2022. máj. 10. 06:27
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát remélem, hogy annyira van értelmes egy átlagember, hogy felfogja, hogy ez egy elkerülhetetlen dolog volt. Ezzel az erővel bármilyen másik testrészét is eltávolították volna vagy ő kérte volna, hogy távolítsák el.

Nem is értem, hogy mi a kérdés???

2022. máj. 10. 07:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy neked van igazad, de én sötétebben látom a dolgot.

Higy ezt a kérdést miért tette fel, azt én sem tudom. Sejtésem ugyan van...

2022. máj. 10. 07:04
 4/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Úgy vagyok vele, hogy mindenkinek saját döntése, de akinek a génjeiben benne van a rákos hajlam, az nagy eséllyel is lesz majd. Levetette a melleit, de ki tudja máshol nem lesz-e, plusz mi van ha tévedett az orvosa vagy a teszt.
2022. máj. 10. 07:06
 5/14 anonim ***** válasza:

3

Mi a gyanúd? :) Nekem is van, de nem tudom, hogy pontosan mi. :)

2022. máj. 10. 07:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem az, higy a kérdező helyteleníti.

A cikk már rákis sejtekről ír, tehát bem csak hahlamról van szó.

2022. máj. 10. 07:17
 7/14 anonim ***** válasza:

4

Nem biztos, hogy jól gondolod. Anno Angelina Jolie miatt olvastam cikkeket évekkel ezelőtt. Akinek ez a fajta mellrákja van, annak 100 százalék eséllyel jön elő (ahogy a cikkben szereplő nőnek is). Ez egy adott családban generációk óta mellrák, tehát nem fog (valószínűleg) átmenni máshova.

2022. máj. 10. 07:18
 8/14 anonim ***** válasza:
*Ez egy adott családban generációk óta öröklődő mellrák,
2022. máj. 10. 07:27
 9/14 anonim ***** válasza:

6

Igen, nyilván helyteleníti. Különben miért írt volna ki kérdést róla.

Valahol megértem, mert Angelina Jolie esetében én sem értettem (egyet). Azóta nagyon máshogy gondolom.

2022. máj. 10. 07:28
 10/14 A kérdező kommentje:

- cikk címe 😮

- az esemény publikálása 😱

- maga a személy akiről szó van (olvastam régi cikket róla, az arca szét van plasztikázva, egyáltalán nem így nézett ki eredetileg. Egy átlagos, jellegtelen arc volt teljesen más kinézetű orral) 🤭

2022. máj. 10. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!