"levetette a melleit " című frissen publikált cikk kapcsán lennék kíváncsi arra, hogy ez a közvélemény szerint milyen gondolatokat ébreszt?
Nem találkoztam még közvéleménnyel.
És azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatban vagyok, nem erről szoktunk beszélgetni.
Ha aláírásgyűktésbe kezdesz, hogy tiltsák be a dihidrogén-oxidot, sokan helyeslően fogják aláírni.
Olyan mértékben ostobák az emberek, és annyira intoleránsak, higy nincs erre szó.
A cikkben többé-kevésbé ismert emberről van szó. Gondolom, van aki szükséges és helyes döntésnek ítéli meg. Mások meg csak a plasztikázásig jut el az értelmi képtelensége alapján. Hogy egy celeb kv. átszabadta magát.
Hát remélem, hogy annyira van értelmes egy átlagember, hogy felfogja, hogy ez egy elkerülhetetlen dolog volt. Ezzel az erővel bármilyen másik testrészét is eltávolították volna vagy ő kérte volna, hogy távolítsák el.
Nem is értem, hogy mi a kérdés???
Lehet, hogy neked van igazad, de én sötétebben látom a dolgot.
Higy ezt a kérdést miért tette fel, azt én sem tudom. Sejtésem ugyan van...
3
Mi a gyanúd? :) Nekem is van, de nem tudom, hogy pontosan mi. :)
Nekem az, higy a kérdező helyteleníti.
A cikk már rákis sejtekről ír, tehát bem csak hahlamról van szó.
4
Nem biztos, hogy jól gondolod. Anno Angelina Jolie miatt olvastam cikkeket évekkel ezelőtt. Akinek ez a fajta mellrákja van, annak 100 százalék eséllyel jön elő (ahogy a cikkben szereplő nőnek is). Ez egy adott családban generációk óta mellrák, tehát nem fog (valószínűleg) átmenni máshova.
6
Igen, nyilván helyteleníti. Különben miért írt volna ki kérdést róla.
Valahol megértem, mert Angelina Jolie esetében én sem értettem (egyet). Azóta nagyon máshogy gondolom.
- cikk címe 😮
- az esemény publikálása 😱
- maga a személy akiről szó van (olvastam régi cikket róla, az arca szét van plasztikázva, egyáltalán nem így nézett ki eredetileg. Egy átlagos, jellegtelen arc volt teljesen más kinézetű orral) 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!