Melyiket tartjátok visszataszítóbbnak?
Egyértelműen ha füvezik. A pia mértékkel belefér, például vacsora mellé egy pohár bor, vagy ünnepekkor pezsgő esetleg. De piálásból is ez a "gyerünk basszunk be minél jobban és minél hamarabb" az undorító, vagy valakinek bejön, hogy a saját hányásában fetreng?
Fű az meg drog, kész, ha drog akkor undorító.
csakii1:
Érdekes hozzáállás. Tudtad, hogy az alkohol is drog?
Tehát neked minden undorító, ami drog, anélkül, hogy tudnál róla bármit is?
A megfelelő helye, időben és mértékkel alkalmazva egyiket sem. Egyébként mindkettőt, bár talán nem a visszataszító a legjobb kifejezés.
Bocs de e mellett nem tudok elmenni szó nélkül:
"Fű az meg drog, kész, ha drog akkor undorító"
Akkor a kamillavirágzat (vagyis az orvosi székfű virágzata) is undorító? Merthogy az is drog.
A "drog" ugyanis gyógyszerként használható, természetes eredetű, főként növényi, de állati és mikrobiális eredetű anyagot jelent.
2 hozzászólás szólt ellenem, amik megcáfolták egymást.
Javítok, nem drog hanem pszichoaktív szer (amiket mellesleg a köznyelvben drogoknak hívnak, wikipédiáról könnyű bemásolgatni:)) Viszont ezek közé a pszichoaktív szerek közé már az alkohol is beletartozik, így ha a köznyelvi értelemben nézzük a drogot akkor az 5-ösnek is igaza van.
Gondoltam egy ilyen oldalon köznyelven fogalmazok, ezért használtam a drog kifejezést és igen az alkohol is drog és arra is azt mondtam, hogy ellenzem (kivéve a ritkán mértékkel fogyasztást) így nem értem azt a vádakat.
Mindenbe bele lehet persze kötni, de okosabbak nem lesztek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!