Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet? Tünetek lent

Mi bajom lehet? Tünetek lent

Figyelt kérdés
3 hete alig bírok enni, pár napja fáj a torkom, be is van dagadva, fájnak az izmok a lábamban, minden éjjel arra kelek, hogy folyik rólam a víz, de majd meg fagyok (lázam nincs), folyton nagyon fáradt vagyok, néha a fejem is fáj... holnap megyek orvoshoz, de szerintetek komoly lehet?
2010. szept. 16. 23:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hát szerintem valami vitamin hiány is okozhatja, pl vashiány. vérvételre biztos elfog küldeni, abból sok dolog ki fog derülni.
2010. szept. 16. 23:57
 2/14 A kérdező kommentje:
mostmár hányingerem és hasmenésem is van :S eléggé félek, hogy valami komoly... :S
2010. szept. 17. 00:57
 3/14 anonim ***** válasza:
az ilyen durva verítékezés lehet kimfóma vagy leukémia jele is, mindenképp vizsgáltasd ki magad!!
2010. szept. 17. 02:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Limfóma ( előbb elírtam)
2010. szept. 17. 02:15
 5/14 Dr. Dav ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Sajnos vizsgálatok és labor nélkül nem sokat tudok mondani, gondoltam pancreatitisre (hasnyálm. gy., ez a leírtak között a legkevésbé valószínűbb), gastritisre (talán ez az egyik legvalószínűbb, ez a gyomor gyulladásos megbetegedése), lehet esetleg metastasis, de ez nem valószínű, és rögtön felmerült ennem a Hodgin-limfóma esélye is. Kivizsgálás feltétlenül szükséges, az összes általam leírt betegség eredményesen gyógyítható. Ennek ellenére okozhatja a tüneteket egy egyszerű influenza-, vagy más vírus is.

Kérem, ossza meg velem a vizsgálatok eredményét, úgy tudok valószínű betegséget mondani.

Jobbulást kívánok!

2010. szept. 17. 09:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem küldött el semmilyen vizsgálatra, igazság szerint nem is nagyon figyelt arra, amit mondok, amúgy megvizsgált és felírt egy tablettát.
2010. szept. 17. 12:17
 7/14 A kérdező kommentje:
(megvizsgált = belenézett a számba)
2010. szept. 17. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
jézusom, milyen felelőtlen orvosod van!!! nem tudnál máshoz elmenni? egy vérvétel nem ártana... Legalább egy vérvétel...
2010. szept. 17. 13:10
 9/14 anonim ***** válasza:

feltétlen menj el másik orvoshoz is, akár magánhoz is.

tesómnak volt ilyen durván izzadásos tünete,meg fáradékonyság de őt se vette komolyan a háziorvosa, emiatt majdnem meghalt, és sokkal tovább terjedt a daganata (nagyon gyorsan nőtt).

már túl lenne a kezeléseken, de amiatt, h nem vették komolyan, újabb kemókat kell még hogy kapjon.

2010. szept. 17. 14:01
 10/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok,

non-hodgin limfómája volt a tesómnak.

2010. szept. 17. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!