Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Volt már...

Mi lehet a bajom? Volt már ilyen vkinek? (tünetek lent)

Figyelt kérdés

Sokat pisilek, fáj a hasam alja, görcsölök néha (csak pár perc, de az nagyon tud fájni), és kellemetlen szagú a folyásom (de az is csak néha). A szex is fáj, ha párom mélyebbre hatol.

Viszketés, égő érzés nincs, tehát a gomba klasszikus tünetei nem jelentkeznek...

2011. jún. 9. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez lehet egy nemi szervekbe és húgyutakba átmászott E.coli. Sürgősen menj orvoshoz, mert nekem hasonló állapot lett addig halogatva, amíg mentő vitt be vesegörccsel, mert odáig felmászott a fertőzés.
2011. jún. 9. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát majd a nőgyógyász megmondja. Valószínű, hogy valami gyulladás, vagy fertőzés lesz.
 3/6 anonim ***** válasza:
Terhesség?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem épp mostanában volt. Én sem gondoltam, hogy gomba, vagy fertőzés, elmentem dokihoz, és kiderült, hogy már egy korábbi kezeletlen fertőzés miatt begyulladt a méhem és a petefészkem. Én nagyon megkaptam a fejmosást a nőgyógyásztól, hogy miért nem mentem előbb, de én azt a korábbi fertőzést nem vettem észre. Szóval menj dokihoz.
2011. jún. 9. 11:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök a gyors válaszoknak :) Jövőhétre van is időpontom a nőgyógyászhoz, csak annyira idegesít... Én is vmi fertőzésre gyanakszom. De ez annyira még nem lehet komoly, nem?

Egyébként terhes tuti nem vagyok. Meg az más tünetekkel jár, nem?!

2011. jún. 9. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Ne aggódj előre. Nekem írt antibiotikumot, fájdalomcsillapítót és hüvelytablettát. Én is csak jövőhéten megyek vissza kontrollra, úgyhogy addig nem tudok semmit.
2011. jún. 9. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!