Mit tudsz mondani a laboreredményemről?
2010. szept. 16. 21:25
11/15 A kérdező kommentje:
Húha! Tehát akkor ezeknek az eredményeknek semmi köze nincs a pjazsmirigy alulműködés, eredményeihez?
2010. szept. 17. 19:22
12/15 anonim válasza:
A pajzsmirigy hormonok szintjét a TSH-ból és a T3 T4-ből tudta volna megállapítani. Egy TSH-t hajhullásnál rutinból is szoktak nézni.
Persze a pajzsmirigy alulműködésnek vannak még más klinikai tünetei is. Ilyen pl: hízás (akár 01 20 kg is), alacsonyabb testhőmérséklet, depresszió, szemöldök végének a kihullása, székrekedés a renyhébb bélműködés miatt, a ciklus zavarai a nőknél.
Nem valószínű, hogy nálad ez lesz, de azért én megnéztem volna, ha már labort csináltatok.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát, aztmondta h lehet h majd még lesz vérvizsgálat, mert ezekből nem tud még jobbat-rosszabbat mondani.
2010. szept. 18. 11:55
14/15 anonim válasza:
Egen, erről beszélek... nem karikázta be a TSH-t. Nem tudom, hogy miért kell ezt két lépcsőben. Egy vérvétellel le lehetett volna tudni.
15/15 A kérdező kommentje:
Miért kell hasi-ultrahang?
2010. szept. 19. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!