Mit tudsz mondani a laboreredményemről?
2010. szept. 16. 21:25
1/15 anonim válasza:
ehhez nem kell nagy tudomány, ellenőrizheted magadnak is :)
az első szám a te eredményed, a mögötte lévő számok azt mutatják, hogy mettől meddig van a normál tartomány.
2/15 anonim válasza:
Te is láthatod, hogy majdnem minden a referenciatartományba vagyis a normál értéksávba esik. Csak a három megcsillagozott dolog nem és ott sem számottevő az eltérés. Tehát kutya bajod.
3/15 A kérdező kommentje:
Okok, köszi. De, én mégsem érzem-éreztem jól magam. Én vtam aki kiírta az h : Szerinte. D elmenjek laborvizsgálatra? Asszem ez volt, vagyis vmi ilyesmi.
2010. szept. 16. 21:42
4/15 anonim válasza:
Pajzsmirigyhormonokat nem nézte meg...Ha te vagy, akinek hullim a haja és fáradékony vagy, akkor kellene nézni egy TSH-t is. (pajzsmirigyhormon) Szerintem keressetek fel egy belgyógyászt, esetleg maszekban is.
6/15 anonim válasza:
Semmi bajod nincs, legalábbis a laboreredmények alapján. 1-2 érték általában túl szokta lépni a megadott tartományt...
7/15 A kérdező kommentje:
Hát ma mentem vissza orvoshoz, ő is azt mondta mint ti. Csak még elküldött hasi ultrahangra is, majd oda hétfőn megyek.
2010. szept. 17. 14:49
8/15 anonim válasza:
pajzsmirigyhormont még mindig nem nézett... brrrr
Ebből a vérképből nem derül ki a pajzsmirigyprobléma. (ha gond van vele, ami szintén okozhat hajhullst)
9/15 A kérdező kommentje:
Majd akk megkérdezem h nem lehet-e az... :)
2010. szept. 17. 16:46
10/15 anonim válasza:
Engem is kinevetett először a doki, aztán nézett nagyokat, amikor igazam lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!