Mit tudsz a Gináról? (partydrog)
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 21:21
1/9 anonim válasza:
kb semmit. még hallani se hallottam róla. erre látesz egy lapáttal h diszkóba se vtam még soha :D
2/9 anonim válasza:
lényegében festékoldószer, színtelen szagtalan, kábító hatású. mostanában nagyon trendi idegenek poharába rejteni belőle pár cseppet. tulajdonképpen partydrognak annyira mégsem nevezhető, mert igen könnyen elájulnak tőle az emberek, ami nem jó parti. szervezettől és mennyiségtől függően hat. egyébként könnyen ebszerezhető sajnos, így már az sem él hogy a drogos nem adja be orvul lányoknak mert neki kell.
3/9 anonim válasza:
Annyit hogy van. Nem ez az amit a csajok italába szoktak belekeverni? És utána köhmm... Csak rémlik valami, semmi konkrétumot nem tudok róla.
4/9 anonim válasza:
Jelenleg legális és bárhol beszerezhető partydrog. Ennyit a magyar rendszerről.
5/9 A kérdező kommentje:
hát én sem járok túl sokat diszkóba, de nem is bánom, te se tedd...
2010. okt. 23. 00:19
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. :D mondjuk engem nemhiszem h így elakarna vki kábítani aztán meg megerőszakolni XD
F
7/9 A kérdező kommentje:
sose tudhatod... :D
2010. okt. 23. 16:09
8/9 anonim válasza:
Mennek a fiúkra is ne félj! Na nem a lányok:D ahoz nemkéne gina... Amúgy exhez hasonlítják ha jól elvan találva a mennyiség. Akkor party drog. Ha nem jól van eltalálva akkor eszméletvesztés (láttam) (tapasztaltam de véletlenül).
Elég könnyen halálhoz vezethet! Halálos méreg! Senkinek sem ajánlom! Csak a nagyon elvetemültek szeretik.
Külsőről le lehet vágni: Nem nagyon tud normálisan menni az illető... nem tántorog hanem olyan ginásan megy... nem tudom leírni. Vicsorog pofákat vág össze vissza beszél meg hasonlók.
9/9 anonim válasza:
Azt hogy utálom hogy pont az én nevemen kellet elnevezni egy drogot .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!