Állandó fáradtság ellen mit lehet tenni? 16/L
Figyelt kérdés
Be kell vallanom 2-3 éve érzem magam baromi fáradtnak.
Szinte mindennap megesik, mégha ki is pihenem magam, akkor egésznap semmihez nincs erőm. Sajnos valamennyire az én hibám is, mivel nagyon keveset alszok(kb. napi 4-5 óra hosszát.) Próbáltam időben 20:00-kor lefeküdtem, aludtam 8-10 órát, ugyanúgy majdnem el aludtam másnap. Ha hazaérek a suliból rögtön ágynak dőlök, mert annyira erőtlen vagyok. Sokszor tapasztalom, hogy a végtagjaim is fáradtak.
Utazáskor állandóan bealszok, ha eleinte sem vagyok fáradt.
Már szüleim is gyanúsnak tartják az állandó fáradtságom, amit én is!
2022. ápr. 19. 00:39
11/11 anonim válasza:
Ha idősebb lennél,azt mondanám,hogy sm (szklerózis multiplex). Ez az egyik jele,tünete. De még túl fiatal vagy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!