Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a 60 alatti...

Mennyire gyakori a 60 alatti pulzus reggel, még az ágyban fekve? Nektek mennyi, nektek is előfordul ez?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 13:53
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Érdekes, amit írsz.

Szerintem érdemes lenne kivizsgáltatnod!

Nem szoktál rosszul lenni?

Én is alacsony vérnyomásos vagyok, a systolés itthon szinte kizárólag 95 és 105 között tud lenni, ennyitől nincs bajom, de pl. a meleget nem bírom. Például kímázatlan helyen ülőmunkára nem lennék képes. Könnyű fizikaira előbb, mert kevésbé esik le a vérnyomás. (Amúgy tapasztalat.)

Nekem ennyire nem alacsony a pulzusom.

Felébredés után olyan 48-52 és azt vettem észre, a nap folyamán növekszik. Dél körül, kora délután még szokott 60 alatt lenni, estére meg gyakran 70 feletti és csak elalvás után csökken vissza. :D Sőt, éjszaka is 60-65 közöttivel indul és hajnal 6 körülre esik le 50 körülre, alá, amit kb tart is ébredés után, felkelés előttig.

Szóval nekem nem ennyire alacsony.

Orvosnál 75 körüli inkább, bár EKG-n volt már 63 illetve 60 alatti is.

Érdekes, hogy téged pont magánban nem vizsgáltak eléggé alaposan, pedig ott idő is több van a páciensre, a felszereltség is jobb. Illetve ami a fő, ott nem az a cél, hogy elsumákoljanak esetleg valamit, hogy kikerülj a rendszerből, hanem pont hogy az, hogy minél többet perkálj, tehát akár ott is találjanak valamit, ahol nincs semmi sem.

Most én is megyek magánba nemsokára, hát meglátjuk.

2022. ápr. 18. 21:19
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem ébredés után 50- 55 között , jellemző szokott lenni az 54
2022. ápr. 19. 17:00
 23/31 anonim ***** válasza:
Most milyenek az értékeid ?
2022. ápr. 27. 16:25
 24/31 A kérdező kommentje:

Minden reggel 47-52 között kb, amíg fel nem kelek. Ha fészkelődöm, visszacsökken utána ennyire, ha hétvégén 2 órát lustálkodom, marad ennyi.

Viszont 3,3 volt most a TSH-m, tudtommal ez enyhe pajzsmirigy-alulműködés. Tehát....

Nekem régen is alacsony volt a pulzusom, de most, per pillanat nem jó a pajzsmirigyem sem teljesen.

2022. ápr. 27. 16:29
 25/31 anonim ***** válasza:

Szerintem a 3.3 tsh nem vészes , nekem vokt 3.59 is , de azt mondták ninca baj a pajzsniriggyel.

A legalja alvás közben mennyi szokott lenni ? Volt rajtad 24 órás ekg ?

2022. ápr. 27. 16:42
 26/31 A kérdező kommentje:
A 2 alatti TSH a jó.
2022. ápr. 27. 16:44
 27/31 A kérdező kommentje:

Nem volt, nem is akarok, mert ingadozik a pulzusom és addig jó, amíg nem bolygatjuk.

Nyugalmi EKG számos volt, szívultrahang 2 évente kell, terheléses EKG is volt most. Legyen elég ennyi. :D

2022. ápr. 27. 16:45
 28/31 anonim ***** válasza:
Értem , ne vedd rossznéven csak kérdeztem , viszont arra kérnélek beszélj erről hogy mikor és főleg mennyire ingadozik , mert velem is pont ez van , van hogy 85 , és a következő pillanatban 52
2022. ápr. 27. 16:49
 29/31 A kérdező kommentje:

10-15-öket.

Múltkor otthoni erősítés után kíváncsi voltam és olyankor bugos néha az óra. Pulzoxi 85-ről lement 73-ra majd vissza 83-ra majd 76 körülre majd vissza 85-re. És ez nem a légzési aritmia.

De nem akarom magam ezzel is stresszelni, sajnos nagyon sok betegségem van és a legutóbbi laborom is pocsék.

2022. ápr. 27. 16:53
 30/31 anonim ***** válasza:
Értem , sajnálom hogyynem vagy jól , én nekem 6 éve alacsony a pulzusom és az utóbbi egy évben rengeteget stresszelek rajta , tiszta roncs vagyok. Megértelek , ha gobdolod írj privátba - szívesen beszélgetnék
2022. ápr. 27. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!