Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomortükrözésnél, mintavétel...

Gyomortükrözésnél, mintavétel során mennyire gyakori a vérzés előfordulása, ami miatt bent tartanak egy napra?

Figyelt kérdés
Illetve mennyire gyakran találnak rákot? Ráktünet nincs, csak refluxos, de soksok éve.
2022. márc. 23. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Ezt itt senki nem fogja tudni megmondani neked. Ha csak nem egy gasztroenterológus orvos válaszol épp.

Nekem nem vérzett, de nem is gondoltam rá hogy fog-e. Azt a 3 percet csak túlélni szar...

(Ha refluxos vagy, lúgosíts és ne igyál 1 kávénál többet. Szódabikarbóna 1 kávéskanál lefekvés előtt!)

2022. márc. 23. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Undorodom a kávétól, de legalább nem is hat.

Csoki és sör, ez alkalmanként, ami a bűnöm. Persze néha van tünetem akkor is, ha egyiket se fogyasztom és más tiltottat se, vagy nincs, amikor több tiltottat is fogyasztok.

Masszív reflux nagyon nagyon rég óta.

Bár ettől függetlenül relatív enyhének tartom, mert más kb enni se bír meg ilyenek.

2022. márc. 23. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem vérzett, mondjuk nem mintavétel miatt. Nálam direkt elvágtak valamit (már nem emlékszem a nevére, de a lényeg hogy attól tágabb lesz az epevezeték és így nem okoznak gondot a köveim) és persze ez a vágás vérzéssel járt. Utána azonnal "beégették" a vágás helyét. Olyan volt, mint egy pici forrasztópáka. Gondolom, mintavételnél is használják, hogy ne vérezzen utána.

Így is bent tartottak utána egy napra, de nem emiatt, csak ez a protokoll.

2022. márc. 23. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Alapból bent tartottak volna?

Engem elvileg nem, a beleegyezőn van ilyen írva. Fogászaton is mindig vérzek és nehezen állítják el. Én mindig vérzek.

Na és ráknak mekkora az esélye? Azt érzem, meg se élem a következő születésnapomat.

2022. márc. 23. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!