Rendszertelen nemi élet miatt lehetek pattanásos?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam az, még pubertás korban sem, de mostanában az arcomon egyre több miteszer és pattanás van. Azt mondták a rendszertelen nemi élet miatt. Tényleg?2010. szept. 15. 18:52
11/19 A kérdező kommentje:
ezek szerint ha neked éppen nincs párod, akkor kefélsz bárkivel. Mondjuk ez engem nem érdekel, nem élhet mindenki a pár órás kalandoknak!
2010. szept. 16. 17:27
12/19 anonim válasza:
Az, hogy van pasid, vagy nincs pasid, az a szervezetedet egyáltalán nem érdekli. Ő csak termeli a hormonokat, ha tetszik neked, ha nem. A tested megmutatja, hogy élsz. A falsz, és nem mozogsz, elhízol. Ha nem eszel eleget cinege leszel. Ha nem kupakolsz, ragyás leszel. Vagy legalább használd a kezedet.
13/19 anonim válasza:
Ja, és nem kell minden éjjel, nehogy rászokjál....Csak hébe hóba. Hetente, kéthetente.
14/19 A kérdező kommentje:
Érdekes, akkor csak szerinted lesz pattanásos az ember ha nem kefél? Azt meg, hogy én végzek-e önkielégítést, nem tudod se te, se az a pár okos ember, aki ezt az okos elméletet állítja!
2010. szept. 17. 16:24
15/19 anonim válasza:
Akkor ne csináljál semmit.
De akkor miért kérdezted meg?
Egyébként leírom neked még egyszer, nehogy félreértsd: IGEN. Azért vagy pattanásos.
16/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan a dugásra gondoltam, az önkielégítés más tészta. És igen azért kérdeztem meg, mert tudni akartam, hogy mi igaz ebből az állításból. Ezért eyszerübb lett volna ha már elsőre azt írod, hogy szerinted igen, mint hogy egyéb dolgokat firtatsz. Tehát, hogy értsd nem az IGENeddel van a gond, hanem, hogy igencsak elkanyarodtál más irányba.
2010. szept. 18. 19:14
17/19 anonim válasza:
Tudod hogy van egy hapsi ezekkel a dolgokkal. Mind dugni szeretne, de ezt így nem mondhatja el. Olyanokat mond, de szép a szemed, de szép a hátad, de szép a lábad. Szeretném megismerni anyukádat is. Otthon van most?
Ez pasiul egyet jelent: Jól megdugnálak, van most otthon valaki? Ezért finomkodtam....
18/19 A kérdező kommentje:
Értem, tehát pasi vagy. Akkor nem gond, csak azt nem bírom, ha egy másik nő próbál kioktatni :) (olyan rivalizálás féle)
2010. szept. 19. 19:52
19/19 anonim válasza:
Nekem is ilyen, rendszeres nemi élet mellett is, és még gyerekeim is születtek, és most két gyerek után is aknés a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!