Rendszertelen nemi élet miatt lehetek pattanásos?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam az, még pubertás korban sem, de mostanában az arcomon egyre több miteszer és pattanás van. Azt mondták a rendszertelen nemi élet miatt. Tényleg?2010. szept. 15. 18:52
3/19 A kérdező kommentje:
jó akkor majd ha ezzel csesztetnek, akkor visszavágok :D
de akkor mitől lehet?
2010. szept. 15. 19:10
4/19 anonim válasza:
Nem írtad hány éves vagy. De megsaccolom, tini vagy. Nos ilyenkor a nemi hormonok már dolgozni kezdenek. Zyírosabb lesz a bőr is. Étrend változtatással rendszeres tisztántartással átvészelheted ezt a korszakot. Addig is olvasgass az interneten a dologról. Millió módszer kencefice van rá. Koszos kézzel ne piszkáld, ne nyomkodd. Mert akkor megmaradnak a hegek.
5/19 A kérdező kommentje:
már túl vagyok a tini korszakon. Akkor szép volt a bőröm, most kezdek ragyásodni, meg aknés vagy minek mondják.
25 vagyok
2010. szept. 15. 19:12
6/19 anonim válasza:
Egészségtelen kaják meg üdítők miatt lehet, vagy valami hormonzavar vagy mifene, esetleg rossz fogak (nekem emiatt volt) vagy nemibetegség, gondold végig mi az ami nincs rendben mióta pattanásos lettél.
7/19 A kérdező kommentje:
ezek alapján hormonzavarra tippelnék. Köszi a válaszokat.
2010. szept. 15. 19:21
8/19 A kérdező kommentje:
Más még nem hallotta ezt a felvetést? Csak nem nyomják ezt a hülyeséget? Már azt is mondták, hogy a stresszes életmódtól is lehet.
2010. szept. 15. 19:32
9/19 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ilyent írok, neked már rég dugnod kellene rendszeresen. Nem volt hülye, aki ezt tanácsolta.
10/19 A kérdező kommentje:
basszus azért mert most nincs hapsim, az nem azt jelenti, hogy még sosem volt, és már ne is haragudj, de nem fogok azért kefélni minden éjjel mással, mert egyeseknek ez a normális! Ne is haragudj, de ez elég hülye megjegyzés volt!
2010. szept. 16. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!