Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány lépést teszel meg egy nap?

Hány lépést teszel meg egy nap?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 16:14
 1/4 A kérdező kommentje:
van olyan amikor egész nap csak pihensz és sehova nem mész? Ilyenkor hány lépést teszel meg?
2022. ápr. 12. 16:15
 2/4 franciasrac ***** válasza:
Kb 10 ezret ha városban vagyok, alig ezret ha visszatérek vidékre de hosszabb ideig vagyok kint, vagy kerékpározok, vagy a kertben vagyok
2022. ápr. 12. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Átlag 7 ezret, de heti 2x edzek, akkor több, mint 10 ezret, illetve úszom is, de olyankor pl. van hogy csak 2-3 ezret lépek. Előfordul, hogy nem megyek sehova, de ez ritka, olyankor 2 ezer körül.
2022. ápr. 12. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Home office-os napokon 1000-2000, irodás napokon 4000-6000, ha programom van, több, ha futok aznap, még több.

(Egyébként megjegyzem, hogy semmi jelentőségét nem látom. Lehet, hogy home office-ban van 1000 lépésem, de 40 percet edzek otthon, erősítem többek között a hátizmomat. Vagy irodában van 3000 lépésem, de tavaly pl 9 kilométernyire dolgoztam, betekertem bicajjal, hazatekertem, hazafelé esetleg tettem egy kitérőt, még el is fáradtam és akkor még nem volt mérőeszközöm, de tippem szerint lehetett 130-140 között a pulzusom, szóval jó kis kardió. De a lépés csak 3000.... Másik napon meg 7000 a lépésem, de nem edzettem és punnyadósnak is éreztem a napot ilyen szempontból, semmi izmom nem erősödött és a pulzusom se volt 105 felett egész nap.)

29N

2022. ápr. 12. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!