Járògipszem van 1 hete, de mankók nélkül egy lépést se tudok tenni, mankòkkal is csak lakáson belül, mi lesz így gipszlevétel után, másnap már mennék dolgozni, több átszállás,1,5-2 km séta, lehetséges lesz?
1 hét alatt nem történik csoda :D
Mukorra leveszik, nem lesz gond.
A bokám bánta nekem is, már több,mint 1 hónapja történt, aggaszt, hogy nem megy mankó nélkül a menés, bár nagyon zavar, hogy magasabban van a lábam, meg azt a gumit se érzem biztonságosnak az alján.
Gipszlevétel után kellett gyógytornára járnod?
en igy probaltam
kisebb tavot igyekeztem teljesiteni pl az agytol az ajtoig, ehhez ugy csinaltam , hogy raalttam es leptem de viszont a mankokkat a kezembe tartottam,minden lepesnel felemeltem (csak a biztonsag kedveert tartottam magam mellett ha megborultam volna)
amugy a jaras manko nelkul sokat segit, hogy visszaterjen az ero a labadba
nekem is konyitett volt kis cipovel
az orvosom azt mondta miutan felrakta, hogy 2 ora mulva alljak ra es menjek.....
Könnyített gipszet nem ajánlottak, nem is tudtam, hogy létezik, míg nem olvastam róla pár napja. A gipszelt lábam kb 5 cm-el magasabban kezdődik, a jó lábammal nem tudok rendesen lépni támaszték nélkül, de próbálkozom tovább.
Leginkább az aggaszt, mi lesz, ha leveszik, egyik nap még gipsz, másnap meg km-eket kellene sétálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!