Mennyire alacsony pulzus vagy milyen rosszullétek kellenek ahhoz, hogy az itt levők szerint is komoly legyen?
Hogy normálisan válaszoljatok, hogy elegendő legyen 1 kérdés, hogy mondjuk az érintett társak leírják a tapasztalataikat?
Mégis amúgy mire jó ez a kategória?
10
Értem. Így már azért elég más a kérdésed. De ezt az elején is leírhattad volna.
Sokan vannak itt, akik napi 5 kérdést kiírnak, hogy alacsony/magas a pulzusuk/vérnyomásuk, most mi lesz.
Én 100-as diasztolés vérnyomással élek.
Minden kirándulásnál rettegek, hogy a buszon legyen ülőhely... Ennyit erről.
Legalább 10 kérdésem lenne az alacsony vérnyomásról, 10 a bradycardiáról (nekem per pill is az van) és 20-30 a billentyűelégtelenségről. Arról nem is beszélve, hogy volt jobb kamra megnagyobbodásom, arról is lennének kérdéseim. A többi 17-ben talált eltérést hagyjuk is ki, mert ellentmondások vannak a leletben, ezért is kell kiadnom 50 ezer forintot. Enni meg majd szárazkenyeret fogok.
Szóval egy érintett tud válaszolni a kérdések zömére, hogy nála hogy volt és már az hatalmas segítség.
Igen , minden tekintetben az lenne , ha ezek a "jóindulatu" válaszolók hagynák , mert teleírják és valamiért 10-15 válasz után már csak a többi kéretlen okoskodót vonza.
Nekem napi szinten leesik a pulzusom 50 - re , tegnap 49- re , 75- ről , és nem kapok magyarázatot csak gúnyolódnak .
Azt azért jó volna, ha felfognátok, hogy ezek a problémák mennyire eltérnek páciensenként... Szóval ami a Kiss Zolinak van, annak lehet, hogy ugyanaz a latin neve, mint a te bajodnak, mégsem ugyan azt a kezelést kell kapnotok...
Véletlenül se keressetek egy jó orvost, akinek feltehetitek mind a 600 kérdéseteket, hanem sózzátok itt egymás agyát, hajrá.
Még jó, hogy a gyógyszerek többsége vényköteles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!