Mitől lett rosszul? A kórházszagától, vagy alacsony vérnyomástól?
Múlthéten pénteken (november 16-án) délután kórházban voltunk a nagymamámnál.. Elég sok időt töltöttünk bent nála, kb. 1 és negyed, másfél órát. Mikor jöttünk ki tőle, a barátom mondta, hogy rosszul van, szédül és fájlalta a gyomrát. Majdnem hogy összeesett, a fejét a vállamra tette a liftben, mondta,hogy kezd sötétülni a világ körülötte.. nagyon megijedtem.. ahogy kiértünk az épületből azonnal leültettük egy padra, s pár percig ott is maradtunk, had levegőzzön, hátha csak a vizelet szagát nem bírja, hisz eddig akárhányszor volt kórházban látogatóba semmi baja nem volt, (igaz vizeletszag nem is volt akkor, azt mondta). Mikorra a kocsihoz értünk jobban lett, semmi baja nem volt már. Hazaértünk, egyből a vérnyomását is megmértük, és elég alacsony volt.
Szóval, szerintetek mitől lett rosszul? A kórházi szagtól, vagy mert lement a vérnyomása? (Az ezt megelőző napokban napi 3-4 gyengébb kávét megivott plusz még energiaitalt is, aznap pedig csak reggel 1 kávét)
Azt mondja, azóta néha fáj a mellkasa, de arra fogja, hogy ez azért van, mert sokat cigizett.
Orvoshoz még nem ment, mert dolgoznia kellett a héten, és későn ért haza, de a jövőhéten mindenképp elmegy.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)
L/18
Szia!
Én több irányú krónikus megbetegedésben szenvedek. Sajnos volt már olyan, hogy amikor kijöttem kórházból a friss levegőre akkor azonnal elkezdett fájni a fejem és gyengeség érzetem lett. Az egyik alkalommal még erős hányinger és hányás is fellépett. Az alacsony vérnyomást is eltudom képzelni, hogy belejátszottak Nagymamád hirtelen kialakult egészségi állapotában. Én biztosan elküldeném háziorvoshoz és azon lennék, hogy vizsgáltassa ki magát alaposan.
Minden jót és jó egészséget Neked és a Nagymamádnak is.
Igen, kicsit félreértette, de a lényeg ugyanaz.. csak a személy más :)
Köszönöm, hogy írtatok! Azóta semmi baja, viszont a háziorvoshoz nem ment el! Hiába mondtuk neki :/ (Illetve egyszer bement, de túl sokan voltak előtte, úgyhogy el is jött.) Remélem nem lesz ilyen makacs, s végül elmegy majd az orvoshoz..
Köszi még egyszer Mindenkinek! :)
És nektek is jó egészséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!