Tényleg nagyon alacsony vagyok?
Figyelt kérdés
158 cm maga vagyok kb ... az osztály társaim azzal "cikiznek" hogy alacsony vagyok és hogy milyen cuki meg milyen aranyos kis édi-bédi stb.... még valahogy kibírom de ha már napjában ötször mondják akkor már kicsit dühítő , pedig nem én vagyok a legkissebb csak én alacsony vékony vagyok, ő meg alacsony duci .... nem tudom hogy mit kellene csinálni hogy leszálljanak a magasságomról és hogy milyen pici a csuklóm,a kezem....és kilencedikes vagyok 14/l2012. okt. 19. 18:08
1/4 anonim válasza:
Hülyék az osztálytársaid, szvsz nem lehet velük mit csinálni...
2/4 anonim válasza:
örülj,hogy alacsony vagy,legalább vehetsz majd fel magassarkút a fiúkhoz! :) 155 cm vagyok és az égvilágon semmi bajom sincs,legalább méretben mindenkihez passzolok :)
Sz@rd le őket,azt se tudják mit beszélnek :D Majd amikor azért nem lesz pasijuk,mert magasabbak nála,akkor majd nem szólnak :D
3/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz hülyékkel, egyáltalán nem vagy alacsony!
4/4 anonim válasza:
Engem is kicsiztek le.Olyan lányok akiket nem ismerek..De nem veszem fel és megvan oldva :) 163 cm/19F Egyébként még nőhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!