Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg nagyon alacsony vagyok?

Tényleg nagyon alacsony vagyok?

Figyelt kérdés
158 cm maga vagyok kb ... az osztály társaim azzal "cikiznek" hogy alacsony vagyok és hogy milyen cuki meg milyen aranyos kis édi-bédi stb.... még valahogy kibírom de ha már napjában ötször mondják akkor már kicsit dühítő , pedig nem én vagyok a legkissebb csak én alacsony vékony vagyok, ő meg alacsony duci .... nem tudom hogy mit kellene csinálni hogy leszálljanak a magasságomról és hogy milyen pici a csuklóm,a kezem....és kilencedikes vagyok 14/l

2012. okt. 19. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Hülyék az osztálytársaid, szvsz nem lehet velük mit csinálni...
2012. okt. 19. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

örülj,hogy alacsony vagy,legalább vehetsz majd fel magassarkút a fiúkhoz! :) 155 cm vagyok és az égvilágon semmi bajom sincs,legalább méretben mindenkihez passzolok :)

Sz@rd le őket,azt se tudják mit beszélnek :D Majd amikor azért nem lesz pasijuk,mert magasabbak nála,akkor majd nem szólnak :D

2012. okt. 19. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz hülyékkel, egyáltalán nem vagy alacsony!
2012. okt. 20. 08:32
 4/4 anonim válasza:
Engem is kicsiztek le.Olyan lányok akiket nem ismerek..De nem veszem fel és megvan oldva :) 163 cm/19F Egyébként még nőhetsz :)
2012. okt. 20. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!