Valaki aki meggyógyult?
Figyelt kérdés
Sziasztok, holnap után megyek biopsziara, van egy nagy csomó a lagyekomnál, tobb mint valószínű hogy daganat, csak hat nyilvan kell bővebb kivizsgálás. felek hogy megfogok halni, felek a kemotol, felek hogy soha nem lesz mar olyan az eletem mint most. A csomo viszonylag nem faj, csak ha megeroltetem magam, nincs lazam, nem fogyok, nem vagyok kedvetlen, nem is izzadok abnormalisan, minthogy mindig is izzados voltam. Szoval a kerdesem csak annyi lenne hogy van valaki itt aki mar at ment ilyenen vagy csak tudna meselni az o tapasztalatait? Nagy szükségem lenne egy olyan ember szavaira aki hasonló helyzetbe volt/van mint en.2022. márc. 29. 21:15
11/21 A kérdező kommentje:
En leszek a legboldogabb ha igy lesz. mar bent vagyok a korhazba holnap nsgy nap lesz de minnel hamarabb otthon akarok lenni. rossz nezni mas beteg embereket.
2022. márc. 30. 12:39
12/21 anonim válasza:
A radiológusok sokszor eltúlozzák a dolgokat. Nekem azt mondták petefészek cisztám van, majd a nőgyógyász megnyugtatott, hogy ez még nem az, és nem is érti miért így mondják az ultrahangon. Lehet neked is benéztek valamit:)
13/21 anonim válasza:
Ami még eszembe jutott, az a lágyéksérv.
15/21 A kérdező kommentje:
Na sziasztok, ha barki figyeli is ezt a kérdést. Tegnap megvolt a műtét, érzéstelenítést kaptam a hatamba aztan körülbelül ot perc alatt meg is volt a mutet, annyit mondott a nővér, hogy valami genny volt, es hogy nem vartak be. ma mar jartam is, fel is oltoztem, egyáltalán nrm faj. remelem haza engednek. ja igen mondta a nover hogy nem rak volt. hala a jo istennek
2022. ápr. 1. 08:23
16/21 anonim válasza:
De jó! Örülök neki, hogy jól vagy Kérdező! Remélem megnyugodtál te is! Minden jót!:)
19/21 anonim válasza:
Szia, hogy vagy?
Ez nagyon érdekes....
Nekem is meg volt nagyobbodva a lágyékomnál lévő nyirokcsomó, de ha abból vettek volna mintát, akkor elengedtek volna rákosan, mivel az a nyirokcsomó csak simán meg volt nagyobbodva, viszont a mellkasomban 3 rákos nyirokcsomó is volt....
Nekem 1 sima és egy pet ct-t is csináltak még mintavétel előtt.
Remélem jól vagy!
20/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nem tudom érdekel e valakit még mivel elég késő válaszolok, de minden rendbe szerencsére csak gyulladt volt ket naponta jartam vizsgalatokra, most mar csak hetente, szépen gyógyul kb már ossze is forrott a seb szoval tenyleg minden rendbe volt. köszönöm szépen mindenkinek aki 'izgult' ertem nagyon kedvesek vagytok remelem ha valakinek lesz ilyen gondja (ne legyen) akkor majd meg tud nyugodni ezt olvasva.
2022. ápr. 27. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!