Valaki aki meggyógyult?
Közeli fiatal ismerősömnek volt, neki kimutatta a biopszia egyértelműen a daganatot. Szerencsére egy éven belül tünetmentes lett, használtak neki a kezelések. Most bizonyos időközönként jár kontrollra, de azóta sem jött vissza nála.
Ne aggódj, minden rendben lesz veled is!:)
Pozitívan állj a dolgokhoz! Egy kalappal!
Az orvos mondta hogy valoszinuleg daganat vagy csak te magadat diagnosztizaltad?
Eloszor is nyugodj meg, ne stresszelj. Tudom hogy nagy felelem van benned de elore ne panikolj be.
köszönöm szépen 1.kommentelo remelem sikerul bar a holnaptol is tartok, egyedul a korhazba.
2. hat a hematológus azt mondta hogy nem tudja megallapitani abbol ha csak tapogatja vagy ultrahangon nezegetik, csak akkor tud mondani barmit ha ki vettek, de szerinte ez daganat lesz mivel nincs tunetem virusos fertozesre es nem serultem, vagy harapott volna meg macska vagy kutya stb.
Hát biopszia előtt illett volna CT-t/MR-t csinálni. Hogy ha van daganat, akkor az esetleges áttétek más előfordulások is kiderüljenek. Azokon alapján már lehet sejteni mi az, daganat-e egyáltalán. A biopszia igazából a specifikáláshoz kell, hogy az esetleges kezeléseket megállapítsák. Érthetetlen, hogy miért csak UH volt.
Addig is kitartást, írj, ha kiderült mi is ez pontosan! Ha időben észrevették, elég jól lehet ma már kezelni. (Korod/nemed nem írtad, de felteszem fiatal vagy még.)
en sem ertettem hogy miert nem vegeznek több vizsgalatot, de lehet holnap csinalnak ct-t meg ezeket. igazabol attol tartok a legjobban hogy milyen következmények lesznek ez utan, mennyire lehetek "szabad" vagy a fel eletem a korhazak meg kivizsgalasok fogjak kitolteni.
20 éves fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!