Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy meggyógyuljak?

Mit csináljak hogy meggyógyuljak?

Figyelt kérdés
Még egy héttel ezelőtt lázas beteg voltam, de már elmúlt. Viszont még nagyon erősen köhögök. Holnap már muszáj lenne iskolába mennem,nem szeretnék többet hiányozni de ha ennyire köhögök akkor hazaküldenek. Valaki ha tud bármi megoldást hogy hogy tudnám csillapítani akkor segítsen! Már próbáltam többféle köhögéscsillapítót, mentolos cukrokat de semmi:(
2021. nov. 21. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Korona teszten voltál?
2021. nov. 21. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen voltam,negatív lett
2021. nov. 21. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Beszélj az orvossal. Betegen pedig ne menj iskolába.

Nekem a fiam ovis, de konkrétan 4 hetet volt itthon hurutos köhögéssel (nem volt durva, kB 2 óránként köhögött egyet, semmi más baja nem volt, szedett vagy 5 féle gyógyszert, de egyik sem használt.)

2021. nov. 21. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

A korona teszttől nem fog elmúlni a köhögése!

ACC long pezsgőtablettát próbáld, ha gyógyszeres vagy, ha gyógynövényes akkor a lándzsás utifű teát, vagy a lótuszvirág teát kevés borsmentával.

Segíthet még a levendula tea,

A gyömbér, a szegfűszeg rágcsálása, különféle mentolos cukorkák.

Szobát mosd fel hipós vízzel, portalaníts, éjszakára takard le a fejed egy kendővel, hogy ne a hideg, vagy száraz levegőt szívd be alváskor.

Tilos forrót, vagy túl hideget inni, és használj nyaksálat!

2021. nov. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!