Aki még mindig maszkot vesz fel, (tömegközlekedésen, boltban, utcán) az mikor teszi le, soha?
Mi bajod van ezzel. Ázsia több országában évtizedek óta bevett szokás, hogy aki csak kettőt köhint, maszkot visel. Udvariasság, figyelmesség.
Én szeptember közepétől kezdtem el FFP2-es maszkot viselni és felette még sebészmaszkot is. Utóbbit naponta cseréltem. És igen, és igen! Én is olyan félkegyelmű vagyok (csak hogy boldog legyél), aki egy átvészelt betegség és három oltás után is minden kényszer nélkül megtette. És az is igaz, hogy minden óvintézkedés ellenére az első után 11 hónappal, a harmadik oltás után 2 hónappal újra megbetegedtem. Kézfertőtlenítőt annyit használok, amennyiből más megfürdik tetőtől talpig.
De ezzel én ártok neked? Bárkinek? Mond meg, legyél olyan jó, hogy neked miért olyan nagy gond ez?
Vannak emberek, akik akkor sem vennének maszkot, ha főbelövés járna érte. Más meg a saját autójában (nem taxi, nem futár stb.), egyedül ülve is maszkot visel. Egyiket sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!