Igaz hogy a sok tartósítószer miatt amit az ételekbe tesznek nem bomlanak le a halottak teste?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 12:02
1/4 anonim válasza:
So-so.
Lebomlik, csak lassabban, mint 100-150 évvel ezelőtt.
2/4 Senior Séf válasza:
Dr Taracközi István állítólag egy időben törvényszéki kórboncnokként tevékenykedett. Egy videójában meséli, hogy Amerikában a gyorséttermek közekében levő temetőkben sokkal lassabb a bomlás.
3/4 anonim válasza:
A tartósítószerek egy részét lebontja a szervezet, más részükkel semmit nem csinál, kiürül. Olyan anyagokat nem lehetne élelmiszerben használni, ami a testben is tartósítószerként működne és még fel is halmozódna. Egyrészt megállítaná az emésztést (a staphylococcus es
4/4 anonim válasza:
clostridium baktériumok ugyanúgy segítik bontani egy útszéli tetem szöveteit, mint a beleidben a Mekis húspogácsát. Ha azok nem lennének, rövid úton éhenhalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!