Miért használhatnak élelmiszeriparban nitriteket tartósítónak?
Figyelt kérdés
Ezek karcinogén hatásúak úgy tudom. Mégis majdnem minden bolti szalámiban kolbászban és húspácban van. Vannak ennél sokkal kórszerűbb tartósító szerek is.2022. jan. 23. 21:12
1/9 anonim válasza:
Attól, mert te azt hiszed, hogy rákkeltő, még nem lesz az. Sütét közben keletkező nitrozamin a rákkeltő,kb. annyira,mint bármi más
2/9 anonim válasza:
Nem beszélve az égett ételben megtalálható benzpirénről.
3/9 A kérdező kommentje:
1. Nem én hiszem ezt, ez tény :)
2022. jan. 23. 21:22
4/9 anonim válasza:
Nem,nem tény,mint ahogy az első kommentemben meg is cáfoltam a gagyi tenyedet ikszdé hashtag smiley
5/9 A kérdező kommentje:
Igen akkor biztos hülyeségeket beszélt a professzor.
2022. jan. 23. 21:53
6/9 anonim válasza:
Ma már mindenre ráfogják hogy rákkeltő, úgyhogy úgy baromság ez a ez rákkeltő az rákkeltő hiszti ahogy van.
7/9 anonim válasza:
Mi orvosin mindkettőt tanultuk, volt egy kötvál ahol megcáfolták, utána meg élettanon mégiscsak azt tanultuk, hogy okozhat. 🤷🏻♀️
Én kerülöm, biztos ami biztos.
8/9 anonim válasza:
#5 Miféle professzor, hol és mit mondott????
9/9 anonim válasza:
Kérdezö! A botulizmus témakört nézd át!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!