Véletlen max hangerőn megnyitottam egy videót,azóta tompább a hallás és egy kis csengést hallok ha csend van. El fog múlni?
Egy haver küldött egy videót,ami csak úgy volt hallható ha maxra veszem a hangot,és az idióta fejemmel úgy felejtettem. Még rátett egy lapáttal,hogy youtube előfizetésem van,szóval reflex-pánik szerűen bezárni az alkalmazást,nem állította le a videót,egy jó 3 másodpercig tartott.
Azóta teltség érzet a jobb fülemben és mikor ráteszem a párnára,akkor a fejembe ilyen csengés van. Ha megy a számítógép akkor nem hallom,csak ha elzárom a külső hangoktól. De ha pl a tenyeremmel vagy az ujjammal fogom be,akkor nem keletkezik ez a csengés,mert akkor a véráramlást hallom,ha párnára teszem vagy füldugóval dugom akkor jön elő.
Voltam 4 koncerten életembe,(még a vírus előtt) és egyik után se volt csengésem. Nem tudom,hogy a teló hangszórója mekkora hangerejű,talán 80-85 db,ezt nem tudom elhinni hogy pár másodperc ilyen bajt okozhat
Hát,holnap hétvége,szóval nem nagyon tudnék hova menni és amúgy is tegnap történt szóval késő lenne,úgy tudom hogy 48 órán belül hatnak az ilyen kezelések
Amúgy (füldugóval) megmértem,hogy hány decibel maxon a telóm,nem tudom ezek a mérő alkalmazások mennyire pontosak,de 81 db-t írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!