Nagyon bedugult a fülem,és nagyon idegesít! Hogyan mulasszam el?
Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva, emiatt alapból is minimálisan be van dugulva a fülem. Viszont én befogtam az orrom, és fújtam egy nagyon erőset, hogy kiduguljon(orvos mondta régebben, hogy ezt kell csinálni), eddig mindig működött, a jobb fülem az ki is dugult, de a bal annyira bedugult, hogy szinte alig hallok. Mit tegyek? Iszonyúan idegesít, legszívesebben felszúrnám a fülem, azt' jónapot.2022. jan. 26. 16:41
1/4 anonim válasza:
Van otthon infralámpátok? Sajnos a taknyon orrdugulós történet rámehet a füleidre is.
Infrázd az arcüreged és a füleidet is 10-15 perc/oldal. Az talán segíthet.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, de eszembe jutott, hogyha esetleg melegítem melegíthető párnával a fülem és az arcom, attól nem dugul ki? Az orrdugulós történetről annyit, hogy 2 éve volt egy betegségem, aminek fülkürt gyulladás lett a vége, attól fogva minden mindig rámegy a fülemre. De érdekes, hogy mostanában mindig a balnak van baja, pedig a jobbon volt fülkürt gyulladás.
2022. jan. 26. 17:00
3/4 Senior Séf válasza:
Lehet, hogy a mandulád lesz a gócpont. Most jelenleg talán mosasd ki a füledet, azzal jársz a legjobban. Vagy illatszer boltban talán be tudsz szerezni szilikon spirál fültisztítót. Az kihoz mindent, ha betekered.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! És azt esetleg lehet tudni, hogy mikor dugul ki? Vagy egyáltalán hogyan múlik el? Holnap beszélek az háziorvossal, mert úgy tudom, csak beutalóval lehet orr-fül-gégészetre menni.
2022. jan. 26. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!