Hogyan mulasszam el a gyomorfájásom gyorsan?
Figyelt kérdés
Carbonaras gnocchit ebedeltem. Viszont azota elegge faj a hasam es a gyomrom is. Vettem be nospat, ittam colat, de igy is alig tudok bufizni, es wcn is voltam mar. Mit tudnek tenni? Munkahelyen vagyok szoval jo lenne minel hamarabb jobban lenni.2021. jún. 25. 17:03
1/6 anonim válasza:
Nem reflux? Arra pont a legrosszabb a cola és a nospa. Gavisconnal próbálkoznék.
2/6 anonim válasza:
A szódabikarbóna sok mindenen segít.
3/6 A kérdező kommentje:
De igen, sajnos van refluxom évek óta, de nekem a cola mindig segít a gyomorfájáson. Szódabikarbóna sajnos nincs itt bent, pedig az is helyre hoz sokszor:(
2021. jún. 25. 17:17
4/6 anonim válasza:
Igyal tomeny citromos vizet. Hidd el ez a legjobb.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, végül jobban lettem, használt a nospa meg a kóla is helyrerakott. Köszönöm a segítségeket!
2021. jún. 26. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!