Ásítás közben nem hall az ember?
Hát ez olyan dolog, amit bármikor, amikor fáradt vagy, ásitozol és nem vagy teljesen egyedül (ott van párod, szobatársad, szülőd, bárki), akkor ki lehet próbálni.
Amúgy itt szerintem nem a hallásról van szó, max. az agy kimerültségéről és arról, hogy mit, mennyit fog fel (avagy mit torzít el) abból, amit mondanak.
Én pl. kiválóan beszélek angolul (papírom is van róla - tudom, azzal kitörölhetem - de tényleg rendszeresen szakfordítok), de most ebben a karácsonyi,újévig tartó időszakban később kelek, napközben is lecsúszik egy-egy pohár bor, urambocsá egy-egy üveg sör az ebédek mellé (nálunk annyi kaja van, hogy az ünnepek között is bőven kitelik egy ünnepinek beillő ebéd december 27 (tegnapelőtt) és 30(holnap) között is). Ettől - mivel ezzel fel tudok hagyni és fel is fogok hagyni január 2-től, - én még nem vagyok alkoholista, de bizton állítom neked, hogy nem olyan ilyenkor a felfogóképessége az embernek. Viszont az érzékek tompulhatnak tőle - ha valamiről szó lehet, akkor ilyesmiről lehet maximum szó.
Nahát. Érdekes.
Az ismerősöm hallása szerintem egy kicsit már romlott és lehet, hogy mivel neki rosszabb a hallása, plusz még ásít is, akkor lehet, hogy ő tényleg nem hall olyankor.
Az előző egy kicsit értelmetlen mondat lett, de remélem, értitek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!