Normálisak ezek a tünetek covid után majdnem fél évvel?
Mióta covidos voltam úgy érzem épülök le. November-December fele voltam covidos, inkább november... Azóta nem jók a fogaim, random ilyen szúró fájdalmat érzek "belülről" tüdő, szív fele. Nem olyan a fizikai állapotom, állóképességem mint volt. Mindenem begyullad és alhasi fájdalmam is van.
(egyébként fiatal srác vagyok)
Mit tudnék tenni hogy jobban legyek?
A majdnem félév, az inkább negyedév és igen, elképzelhető. Különösen, ha azóta valami mutáns is megtámadott, csak észre sem vetted.
Kérd ki a háziorvos tanácsát, mi itt csak tippelgethetünk!
A tavasz alapban kedvez minden nyavalyának, ilyenkor van betegségtől függetlenül is leggyengébb állapotban a szervezet.
Feküdj rá az immunerősítésre, az egyébként sem árthat!
Jarj finn szaunaba,hogy a nehezfemek kiuruljenek. Huminsav is megkoti a nehezfemeket.
Fogak: egeszseges lugosito alapanyagokbol allo etrendre valts at. No cukor no keszetel no gyorskaja.
Szivtajeki szuras: igyal tobb vizet.
Allokepesseg: sportolj tobbet.
A tobbi ismeretlen resz ellen meg nem sokat tudsz tenni. A genetikailag modositott elolenyek mindig korabban halnak. Lasd disznoallomany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!