Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fruktóz felszívódási zavar...

Fruktóz felszívódási zavar mellett normálisak ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél éve lett megállapítva hogy fruktóz felszívódási problémám van, elég egyértelmű volt a kilégzéses teszt alapján. Azóta igyekszem tartani a diétát, szinte semmi gyümölcsöt nem eszem, édességet is nagyon ritkán, ennek ellenére a hasam így is állandóan fáj, néha hasmenésem is van, szinte mindig puffadok is. Szedtem probiotikumot, enzimet is próbáltam, egyik sem csinált semmit.

Már lefogytam vagy 15 kilót, de egyáltalán nem lettem jobban, inkább csak rosszabb lett a fogyás miatt. Valamit rosszul csinálok vagy más lehet a probléma gyökere?

33F

2021. jún. 7. 09:16
 1/1 Senior Séf ***** válasza:
Hagyjál ki MINDEN CUKROT az étrendedből, csak teljes értékű szénhidrátokat egyél, mint édesburgonya, főzőbanán, manikóka, kerti zöldségek, stb.
2021. jún. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!