Mostmár lassan egy hete covidos vagyok magas lázzal. Ezek a tünetek normálisak,mikor várható javulás ?
Ameddig el nem múlik, barátnőm férjének 13 napig volt nagyon magas láza. Főnök egyik rokona alig volt lázas, de 5 nap után 1,5 hónapot töltött lélegeztetőgépen.
Ezért kellett volna beoltassad magad és/vagy beadatni a 3. oltást.
Jaj istenem. Megint ide írnak a magy okos "orvostamhallgatók"
Ismerősöm közül többen is felvették és azóta betegedtek meg. Barátnőm nagyia 3.oltás után 2 héttel hunyt el. Egyik barátnőnk és ismerősünk úgyszint mamája a 3.oltas után.....
Na vajon mennyire segít...ment meg a ti szeretett oltásotok.... 3 se tud megmenteni? Akkor mi?
Az én barátom tavasszal 2 Szputnyikot kapott, most szeptemberben lett harmadjára kovidos.
Tényleg, miből gondoljátok, hogy nem vette fel az oltást? Az év mentőorvosa, Wlassics Katalin is felvette, aztán mégis kovidban halt meg.
Senki sem kér sajnálatot,abszolút nem vészes a helyzet csak több időt vesz igénybe gondoltam. Ez ügyben kérdeztem mennyi szokott lenni?
Nem vagyok oltva,én is tudnék hozni egy csomó ilyen példát mint amit előttem írtak. Had döntsem már el én mi jut a szervezetembe vagy mi nem. 🙂
C,D,multi meg gyümölcslé.
Lázcsillapító,torokfertotlenito aztán ennyi igazából.
Hol laksz, ?
Család nem kapja el tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!