Egészségügyi kötelezőè válik oltás ez várható volt? És utána kinek lesz kötelező?
És mi van azokkal, akik eddig nem voltak betegek, vagy csak nem tudtak róla és emberekkel foglalkoznak? Sok emberen tünetmentesen átmegy ez a vírus.
Pl. én is emberekkel foglalkozom, nem voltam beteg az elmúlt másfél évben, kollégáim se lettek betegek miattam és nem is oltottam be magam és nem is fogom. Családtagjaim se lettek betegek miattam.
Annyira gáz, hogy kötelezővé teszik számukra. Fele ekkora hőbörgés sem lenne, ha hagynák az egészet a maga útján, nem lenne megkülönböztetés, nem lenne kényszerítés, jutifalatka, hanem aki akar menjen és oltassa be magát. De hát jó pénzért megvették a több milliós vakcinát, hát el kell passzolni még időben.
Egészségügyi kötelezőè válik oltás ez várható volt? Ez a mondat szerintetek mit jelent? Most nem egészségügyi kötelező az oltás. Főleg nem egészégügyi kötelezőé. Nem is válik azzá. Nem tudom, hogy utána kinek lesz egészégügyi kötelezőé.
Ha az a kérdés, hogy most közelező-e a covid oltás, akkor nem. Vannak kötelező oltások gyerekkorban. Kötelezőé oltás nincs.
Hogy kicsit tájékozottabb legyél, hogy megértsd, hogy miről is van szó valójában:
"az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás - mondja a kormányfő. Hozzáteszi, hogy az egészségügyi dolgozóknak egyébként is sok oltást kötelező beadatniuk, ezt a listát most bővítik a koronavírus elleni vakcinával."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!